ТРОЄ «РУХІВЦІВ» ДЕБЮТУВАЛИ В МОЛОДІЖНІЙ ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ В СПАРИНГУ З ІЗРАЇЛЕМ

Збірна України U-21 зіграла внічию 1:1 товариський матч проти Ізраїлю U-21 на тренувальному зборі в Тбілісі.

 

 

Із перших хвилин на поле вийшли Ростислав Лях, Віталій Роман і Марко Сапуга. В запасі залишився Денис Слюсар. Лях відіграв повний поєдинок, Сапугу замінили на 68-ій хвилині. А ось Роман зійшов із поля вже в середині першого тайму – під час розіграшу кутового удару під час боротьби за позицію в штрафному майданчику українців хтось зі суперників влучив Віталію в обличчя, тож довелося робити вимушену заміну.

 

 

Уже на 2-ій хвилині «синьо-жовті» повели в рахунку – після подачі з правого флангу м'яч відлетів до Кучерявого, який потужно пробив повз воротаря. Підопічні Руслана Ротаня можуть занести собі в актив перший тайм, коли вони володіли ініціативою (за винятком ігрового відрізку перед самою перервою) та створили декілька моментів.

У другому таймі, коли активізувалися футболісти збірної Ізраїлю, ситуація трохи змінилася. На 69-ій хвилині «синьо-жовті» залишилися в меншості після того, як Кулаковський отримав пряму червону картку за небезпечний підкат.

Суперники нашої команди зрівняли рахунок із пенальті після фолу від воротаря Фесюна – Шахар розвів українського голкіпера та м’яч у різні кути. Незважаючи на певну перевагу ізраїльських гравців підсумковий рахунок матчу залишився незмінним – 1:1.

Тепер у понеділок, 21-го листопада, українська молодіжка зустрінеться з однолітками зі збірної Грузії в наступному товариському матчі,

 

Товариський матч молодіжних збірних.

19 листопада. Тбілісі, стадіон Морського технічного центру.

Україна U-21 – Ізраїль U-21 – 1:1 (1:0).

Голи: Кучерявий, 2 – Шахар, 71 (пен.).

Вилучення: Кулаковський (Україна), 69 (груба гра).

Україна (U-21): Фесюн, Роман (Кузик, 19), Таловєров (кап), Фарина, Лях, Сапуга (Желізко, 68), Кучерявий, Михайленко, Кащук, Гончарук (Кулаковський, 68), Брагару.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини