U-21. МОЛОДІЖКА «РУХУ» ВПЕВНЕНО ЗДОЛАЛА «МИНАЙ»

 

Гру проти «Миная» через перебір гірчичників пропускав капітан молодіжки «жовто-чорних» Олег Веремієнко. Втім, команду Григорія Баранця у суботній грі підсилило одразу декілька футболістів з основної команди, зокрема, Сич, Лях, Притула, Копина та Ґліха. 

Першу реальну загрозу в матчі створили «рухівці», але минайців після потужного удару Притули врятувала стійка. Гостро огризнулись і гості, відтак, свою майстерність довелось проявити Бабічину. Згодом Лях обігрався у стінку з Рунічем та пробив по воротах, тож свою реакцію продемонстрував і кіпер закарпатців. 

По перерві «жовто-чорні» заграли ще активніше, що й дало свої плоди. Чудовий подарунок собі на уродини зробив Іван Литвиненко. Хавбек, який у суботу відзначав своє 20-ліття, на старті другого тайму вразив ворота «Миная» і вивів свою команду уперед. 

З 54-ої хвилини гості були змушені догравати гру в меншості: не витримали нерви у Луціва, який заробив другий гірчичник. Чисельною більшістю «жовто-чорні» скористались доволі швидко: Лень, який хвилиною раніше з’явився на полі, замкнув на дальній стійці простріл від Копини - 2:0.  

Справжньою вишенькою на святковому торті стало третє взяття воріт «Миная». Литвиненко на свій день народження зловив кураж і ефектно вразив ворота суперників з дальньої відстані - 3:0. На цьому «рухівці» вирішили не зупинятись - ще більш непристойним рахунок зробив узбек Абдіхоліков. 

Наприкінці зустрічі «Минай» залишився вдев'ятьох. Червону картку перед собою побачив Панчишин. Зрештою, гості таки вистояли і не пропустили вп’яте, хоч під завісу зустрічі Петрук таки намагався засмутити кіпера «минайців». У підсумку 4:0 на користь молодіжки «Руху», яка з матчем у запасі продовжує утримувати третю сходинку у першості дублерів.  

 

 

Чемпіонат України. U-21. 21 тур. «Рух» (Львів) - «Минай»  4:0 (0:0).

10 квітня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Литвиненко, 48, 72, Лень, 56, Абдіхоліков, 76.

Попередження: Руніч, 26, Ґліха, 51, Абдіхоліхов, 62.

Вилучення: Луців, 54 (друга жовта), Панчишин, 84 (друга жовта).

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Харжевський, Сич (Дорош, 79), Лях, Ґліха (Лень, 52), Копина (Петрук, 65), Литвиненко, Притула (Рудюк, 60), Карабін, Руніч (Вівдич, 75), Абдіхоліков.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини