ТРОЄ «РУХІВЦІВ» ЗІГРАЛИ ЗА УКРАЇНСЬКУ МОЛОДІЖКУ В СПАРИНГУ З ГРУЗІЄЮ

Товариський матч у рамках підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21) між командами України та Грузії завершився внічию 1:1.

 

 

«Рухівці» Ростислав Лях і Денис Слюсар провели повний матч. Марко Сапуга вийшов на заміну на 66-ій хвилині. Віталій Роман через ушкодження, яке він отримав під час попереднього поєдинку з Ізраїлем, цього разу не зіграв.

Також головний тренер української молодіжки Руслан Ротань викликав на збір Романа Дідика, однак через травму, отриману в матчі зі «Львовом», він не зміг приєднатися до команди.

 

 

Спаринг видався складним для «синьо-жовтих» – господарі запропонували доволі агресивний футбол і володіли перевагою у першому таймі. Тож роботи у воротаря та захисників української команди не бракувало.

Після перерви сценарій гри зазнав певних коректив, і підопічні Руслана Ротаня виглядали вже переконливіше. На 63-ій хвилині українським футболістам вдалася цікава та швидка багатоходівка, на вістрі атаки опинився Кащук, який і відкрив рахунок у поєдинку. Проте наполегливі господарі досить швидко вирівняли становище. 1:1 – товариський матч переможця не визначив.

Нагадаємо, що з таким же рахунком «синьо-жовті» закінчили й іншу гру тренувального збору в Грузії – в суботу, 19-го листопада, молодіжна збірна України розійшлася миром з Ізраїлем.

 

 

Товариський матч молодіжних збірних.

21 листопада. Горі (Грузія), стадіон «Тенгіз Бурджанадзе».

Грузія U-21 – Україна U-21 – 1:1 (0:0).

Голи: Хвадаґіані, 70 – Кащук, 63.

Україна U-21: Кінарейкін (Твардовський, 46), Кузик (Фарина, 79), Слюсар, Якуба, Лях, Бунчуков (Михайленко, 46), Желізко (кап.), Кулаковський (Сапуга, 66), Кащук, Краснопір (Гончарук, 84), Сігєєв (Кучерявий, 66).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини