U-21. ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА У ЛЬВІВСЬКОМУ ДЕРБІ

«Рухівці» в меншості забили двічі та здобули перемогу в матчі з ПФК «Львів». Голи в активі Руніча та Карабіна. 

 

 

«Жовто-чорні» першими створили гостроту біля воріт суперника. Карабін подав до штрафного, але захисник в останню мить зняв м’яча з голови Руніча. Втім, помилка в захисті «жовто-чорних» коштувала пропущеного голу: на 7-ій хвилині Ременяк на дальній стійці результативно замкнув подачу партнера - 0:1. Відновлювати паритет згодом міг Рудюк, проте після його спроби за господарів зіграла поперечка.

Всередині першого тайму підопічні Григорія Баранця ще й залишились в меншості. Червоне світло за фол останньої надії побачив перед собою Дуда. Щоправда, попри це ще до перерви «рухівці» таки зрівняли рахунок. Теліховський сфолив на Рунічу у власному штрафному, і суддя вказав на точку. Василь виграв дуель у досвідченого Ільющенкова - 1:1.

У другому таймі «рухівці» грамотно оборонялись і гостро контратакували. Один з таких випадів завершився взяттям воріт ПФК «Львів». Руніч відпасував на Карабіна, і той вивів «жовто-чорних» уперед - 2:1. Переможний рахунок для своєї команди втримав на останніх хвилинах Бабічин, здійснивши ефектний сейв після удару Шути.     

 

 

Чемпіонат України. U-21. ПФК «Львів» - «Рух» (Львів)  1:2 (1:1).

12 березня 2021 року. Львів, стадіон «Сокіл». Без  глядачів.

Голи: Ременяк, 7 - Руніч, 38 (пен.), Карабін, 69.

Вилучення: Дуда, 27 (пряма червона).

«Рух» U-21: (Львів): Бабічин, Харжевський, Веремієнко, Лень, Лях, Дуда, Рудюк, Петрук, Руніч, Карабін, Вівдич (Добрянський, 90+3). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини