РОСТИСЛАВ ЛЯХ УЗЯВ УЧАСТЬ У СПАРИНГУ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІЖКИ З ІТАЛІЄЮ

Молодіжна збірна України поступилася команді Італії в товариському матчі – 1:3. Гра відбувалася на стадіоні «Оресте Гранніло» в Реджо-ді-Калабрії.

У стартовому складі «синьо-жовтих» вийшов «рухівець» Ростислав Лях, він діяв на позиції правого захисника, а не лівого, де зазвичай грає у матчах «жовто-чорних». Футболіст «Руху» провів на полі весь матч. Роман Дідик і Віталій Роман залишилися в запасі.

 

 

Попри зміну флангу, загалом він виглядав доволі впевнено, виконуючи настанови головного тренера Руслана Ротаня в позиційній грі.

Італійці повели в рахунку на 19-ій хвилині після навісу зі штрафного з лівого флангу нашої оборони завдяки влучному удару Ловато – 1:0. Господарі володіли перевагою. Зокрема, на 39-ій хвилині удар зі штрафного призвів до влучання в стійку воріт.

Другий тайм «синьо-жовті» розпочали дещо жвавіше й активніше, частіше застосовували пресинг на чужій половині поля. Проте все одно гострішими в атакувальних діях виглядали господарі.

На 66-ій хвилині Лях зняв з ноги в суперника під час небезпечного навісу в штрафний майданчик. А через дві хвилини під час контратаки українців Кащук спочатку ледь не втратив м’яч, а згодом, коли той повернувся до нього за допомогою рикошету від суперника, пробив воротаря італійців приблизно з лінії карної зони – 1:1.

Але відразу на 71-ій хвилині господарі знову вийшли вперед. Під час першого удару м’яч влучив у поперечку, а наступним пробив Коломбо – воротар Нещерет із цим пострілом не впорався – 2:1.

І той же Коломбо на 82-ій хвилині ударом головою встановив остаточний рахунок поєдинку – 3:1.

Нагадаємо, що в попередньому товариському матчі – в п’ятницю, 24-го березня, – українська молодіжна вирвала перемогу в Данії в турецькому Белеку на останніх секундах – 3:2.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини