РУХ - МИНАЙ. ПРЕВ’Ю МАТЧУ

У 21-му турі УПЛ львівський «Рух» прийме закарпатський «Минай». Історія протистоянь, профайл суперника та останні новини перед грою – у матеріалі медіацентру.

 

 

Профайл суперника

«Минай» – один з наймолодших клубів УПЛ, створений у 2015-му році. Попри це, команда укомплектована переважно досвідченими футболістами. Серед них - Артем Мілевський, Денис Кожанов, Андрій Ткачук, Антон Шиндер. При цьому в «Миная» вистачає перспективної молоді: Рустам Ахмедзаде, Орест Панчишин, Олексій Хахльов та багато інших гравців, на яких на Закарпатті покладають великі надії. Виділяється в атаці Анатолій Нурієв, який своєю грою за «минайців» заслужив виклик до збірної Азербайджану. У поточному сезоні цей нападник 8 разів розписався у воротах суперників і наразі посідає 5-ту сходинку в бомбардирських перегонах чемпіонату України.

Останні результати

Команда невдало розпочала друге коло, зазнавши 4 поразки у 6-ти поєдинках. Незадовільні результати спонукали керівництво клубу на зміни, відтак Василя Кобіна на посту головного тренера «Минаю» замінив Микола Цимбал, який до цього працював у штабі свого попередника. Під керівництвом цього наставника закарпатці вже встигли провести один поєдинок, розійшовшись миром з ковалівським «Колосом» (0:0). 

 

 

Історія протистоянь

В усіх попередніх зустрічах зі закарпатським колективом «рухівці» ще не програвали. Граючи в Першій лізі львів’яни спершу розписали мирову 1:1 на Закарпатті, а за декілька місяців підопічні Івана Федика мінімально здолали «Минай» у рідних стінах. Після виходу до елітного дивізіону команди одного разу зустрілись на полі, тоді гра в Ужгороді закінчилась нульовою нічиєю.

Принциповість матчу

Ще в період виступів у Першій лізі «Рух» та «Минай» стали принциповими суперниками, змагаючись за вихід до вищого дивізіону. Попри те, що обидва західноукраїнські колективи в підсумку таки підвищились у класі, дух суперництва нікуди не зник. Як і рік тому, команди є сусідами у турнірній таблиці, однак тепер вони змагаються за збереження прописки в еліті. «Рухівцям» вкрай необхідна перемога, яка допоможе обійти закарпатців у турнірній таблиці. Перед 21-им туром «Рух» посідає останню 14-ту сходинку, маючи в активі 13 очок. «Минай» – 13-ий, випереджаючи «жовто-чорних» на 2 залікові бали. 

Де дивитись?

Стартовий свисток рефері пролунає в неділю, 11-го квітня, о 17:00 на «Арені Львів». У прямому ефірі матч покаже телеканал «Футбол 1». Передматчева аналітична студія розпочне свою роботу за пів години до поєдинку на RUH TV. 


loading...

1 коментарів

  • Р

    Ростислав

    10 квітня 2021 р., 22:04

    Рух до перемоги!!!!

Схожі новини