U-21. НІЧИЯ В ОСТАННЬОМУ МАТЧІ СЕЗОНУ

 

У грі з «Дніпром-1» Віктор Бабічин залишив свої ворота недоторканими, відбивши пенальті у першому таймі.

На гру проти дніпрян підопічні Григорія Баранця виходили вже у статусі бронзового призера молодіжної першості. Відтак, в поєдинку, який не мав для «жовто-чорних» особливого турнірного значення, наставник дав змогу проявити себе юніорам. До слова, для Сологуба та Бучакчийського поява у старті дублерів «Руху» стала дебютною. А по перерві коуч кинув у бій іншу перспективну молодь клубу - Сапугу, Квасницю, Рогачова та Непейпієва. Власне, капітан юніорів Марко Сапуга після проходу Харжевського наприкінці зустрічі міг сміливо ставати джокером Баранця, але його удар на себе прийняла стійка. 

Зрештою, фактор досвіду у цій грі теж мав визначне місце. Мова про Віктора Бабічина, який цього дня блискуче діяв у рамці. На старті зустрічі кіпер виграв пенальтійну дуель у кращого бомбардира «Дніпра-1» Тяпкіна, тим самим зарядивши команду упевненістю на весь матч. Згодом Віктор потягнув ще й удар Шинкаренка, ще кілька разів вдало зіграв на останньому рубежі та частенько розпочинав швидкі контрвипади своєї команди точними закиданнями м’яча партнерам на фланг.   

«Рухівці» здебільшого загрожували воротам суперника після стандартних положень. В одному з таких зі штрафного Карабін пробив вище перекладини. Зрештою, голів у цьому матчі ми так і не побачили. 0:0 - молодіжка «жовто-чорних» завершує бронзовий сезон мировою з «Дніпром-1».      

 

 

Чемпіонат України. U-21. 26 тур. «Дніпро-1» - «Рух» (Львів) 0:0.

8 травня 2021 року. Дніпро, НТБ СК «Дніпро-1». Без глядачів.

Нереалізований пенальті: Тяпкін, 14 (воротар). 

Попередження: Сологуб, 41, Роман, 58, Дуда, 78, Сапуга, 90+3.

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Лень, Роман, Харжевський, Слюсар, Рудюк (Сапуга, 46), Дуда, Карабін (Квасниця, 46), Бучакчийський, Шостак (Рогачов, 68), Сологуб (Непейпієв, 68).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини