U-21. «РУХ» - БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ 2020/21

Історичне досягненння молодіжки «жовто-чорних» стало можливим після упевненої перемоги над «Олімпіком» 4:1.

 

 

В разі перемоги над ровесниками з «Олімпіка» «рухівці» достроково ставали б бронзовими призерами молодіжної першості, тож мотивації підопічним Григорія Баранця точно не бракувало. Підтвердженням важливості перемоги у цьому матчі став швидкий гол «жовто-чорних», який вони забили вже на 39-ій секунді зустрічі - Лях завдав потужного і точного удару в ближній кут – 1:0. Ще до перерви рахунок був розгромним: Рудюк впевнено реалізував зароблене Абдіхоліковим пенальті, а згодом Шостак точним ударом головою замкнув навіс від Харжевського – 3:0.

В другому таймі команди доволі рано встигли обмінятися влучними ударами. На 57-ій хвилині Рудюк оформив дубль, вдало зігравши на добиванні. А за мить «жовто-чорні» не втримали на стандарті Могіля і той головою скоротив відставання – 4:1. Надалі гра дещо заспокоїлася, хоча моменти у львівської команди раз-по-раз виникали. Розписатися у воротах «Олімпіка» міг Дуда, ще декілька шансів мав Квасниця, але їхні спроби не увінчались успіхом. У підсумку, 4:1 – «рухівці» здобули розгромну перемогу, яка дозволила їм за тур до кінця забезпечити бронзові медалі.

 

 

Чемпіонат України. U-21. «Рух» (Львів) - «Олімпік» (Донецьк)  4:1 (3:0).

5 травня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Лях, 1, Рудюк, 14, з пен., 57, Шостак, 29 - Могіль, 61.

Попередження: Абдіхоліков, 77.

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Харжевський, Копина, Слюсар (Лень, 67), Ґліха (Дорош, 60), Дуда, Рудюк, Карабін (Бучакчийський, 55), Абдіхоліков (Добрянський, 88), Лях (Квасниця, 46), Шостак.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини