ГРИГОРІЙ БАРАНЕЦЬ: «НА ПОЛІ БУЛА ДИСЦИПЛІНА»

Головний тренер «Руху» U-21 Григорій Баранець проаналізував поєдинок проти молодіжки «Маріуполя».

 

 

– Матч був непростий для нас. Ми не зуміли реалізувати багато моментів, які створили. Після гри я подякував хлопцям за самовіддачу та терпіння. Вони добилися позитивного результату. У футболістів і у тренерського штабу зараз лише хороші емоції. Я задоволений як підсумковим результатом, так і грою команди. Сподіваюсь, у наступних матчах ми зможемо забити ті м’ячі, які не залетіли сьогодні у ворота «Маріуполя». Будемо покращувати якість гри. 

Перемогли завдяки бійцівським якостям. Хлопці наполегливо працювали в усіх ланках. На полі була дисципліна. Ми контролювали гру. Важливо нав’язувати супернику боротьбу. Хлопці виграли багато єдиноборств. Завдяки цьому ми й створювали моменти. 

Сьогодні за нас грало кілька гравців із основної команди. Важливо, що ми допомагаємо один одному. Футболісти отримують в нас ігрову практику. Ми, у свою чергу, даємо кілька футболістів для юніорської команди. Постійно відбувається певна ротація складу. Найголовніше – це взаємодопомога. Ми задоволені роботою хлопців. 

Наш тренерський штаб не робить основний акцент на становище команди у турнірній таблиці. Найголовніше, щоб гравці мали розуміння того, що вони зростають як професіонали. Футболісти повинні прагнути до того, аби потрапити в основну команду. Наша головна мета – виховувати гравців. Я постійно наголошую, що кожен матч – це сходинка вгору. Неважливо, за яку команду футболісти проводять матчі. Вони завжди повинні демонструвати свій рівень. За ними спостерігають експерти, тренери, вболівальники. Бажаю хлопцям лише прогресу. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини