ДОМАШНЯ ПОРАЗКА «РУХУ» ВІД «КОЛОСА»

 

У матчі 17-го туру УПЛ на «Арені Львів» між львівським «Рухом» і ковалівським «Колосом» усе вирішив єдиний гол Павла Оріховського. Перемога гостей 1:0.

Суперники жваво розпочали матч, хоча велика кількість боротьби з єдиноборствами епізодично спричиняла доволі в’язку гру. На 8-ій хвилині Карабін загострив, сміливо пішовши в обіграш на декількох суперників, однак упав у штрафному майданчику, арбітри в цьому моменті порушення правил не побачили.

Згодом відбулися спроби ударів від Ляха (через рикошет м’яч до воріт не дійшов) і Таллеса (з-за меж штрафного майданчика прямо в руки воротарю). Так само пробували гостро відповідати і гості, які провели декілька потенційно небезпечних атак.

Згодом гравці «Колоса» частково заволодіти територіальною перевагою. На 34-ій хвилині захисник Чоботенко підключився до стандарту (кутового), але з вигідної позиції у ворота не влучив. У відповідь Соломон здійснив рейд лівим флангом, прострілив у карну зону, ковалівці відбилися, другим темпом стріляв Довгий, та його удар заблокували захисники.

Однак кінцівка тайму все ж виявилася за «жовто-чорними». А ще відчутнішою вона стала на початку другого тайму. Тоді «рухівці» і створили реальний момент: Соломон з лівого флангу штрафного майданчика покотив під удар Таллесу, але той ударом у дотик не влучив майже в порожній дальній кут воріт.

Гості з Київщини відповіли ударами Чоботенка, Безбородька та голом Оріховського на 64-ій хвилині. Подача зі штрафного з правого флангу спричинила непорозуміння гравців «Руху», і від Слюсара м’яч добре ліг на ногу Оріховському, який розстріляв ворота господарів – 0:1.

«Жовто-чорні» мали чудові нагоди відігратися. Зокрема, на 70-ій хвилині після кутового та переведення на дальню стійку Карабін, якому активно заважав Богданов, не зміг спрямувати м’яч у сітку з близької відстані. Через 3 хвилини Соломон добре навісив у штрафний майданчик, однак Притула із забивної позиції головою не влучив у рамку воріт. На 88-ій – здалеку вистрелив Слюсар, проте воротар Волинець зафіксував м’яч.

Попри те, що господарі кінцівку зустрічі провели в атаках, їхні спроби виявилися марними, тож львівська команда поступилася вдома «Колосу» з мінімальним рахунком 0:1.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 17-ий тур.

12 березня 2023 року. «Арена Львів».

«Рух» (Львів) – «Колос» (Ковалівка) – 0:1 (0:0).

Гол: Оріховський, 64.

Попередження: Дідик, 61.

«Рух»: Паньків, Лях, Дідик, Слюбик, Роман, Слюсар, Довгий (кап.), Соломон, Таллес (Притула, 68), Альваренга (Мисик, 68), Карабін (Руніч, 80).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини