«РУХ» НА ВИЇЗДІ РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «ОЛЕКСАНДРІЄЮ»

 

У 27-му турі УПЛ «Рух» зустрівся у виїзному поєдинку з «Олександрією». Віталій Пономарьов після переможного матчу з «Вересом» провів дві зміни у складі «жовто-чорних»: Дідик повернувся після хвороби та вийшов замість Холода, а Плюмана у старті змінив Підгурський. 

Господарі активніше розпочали поєдинок і вже на 4-ій хвилині «Олександрія» відкрила рахунок у матчі зусиллями Михайленка. Згодом гравці «містян» кілька разів небезпечно пробивали по воротах: одного разу постріл заблокували захисники «жовто-чорних», а в іншому епізоді сейв здійснив Ледвій. Та після цього «рухівці» зрівняли рахунок, коли Пастух перший опинився на після метушні у карному майданчику олександрійців та влучно пробив – 1:1. Наприкінці тайму господарі створили момент після стандарту, втім Ледвій врятував львів’ян. 

Друга половина матчу розпочалася з атак «Руху» та дальнього пострілу у виконанні Таллеса – повз ворота. Також «жовто-чорні» мали кілька моментів після стандартів, але «Олександрія» якісно захищалась у цих епізодах. Проте знову вперед вийшли господарі: Михайленко на 80-ій хвилині оформив дубль, замкнувши подачу з флангу. Але вже за дві хвилини забили львів’яни – влучним дальнім пострілом відзначився Слюбик. Ще за мить Руніч міг забивати у ворота «містян», пробиваючи з чудової позиції, втім голкіпер здійснив сейв. Після цього Василь небезпечно стріляв з-за меж штрафного майданчика – воротар знову врятував «Олександрію». 

У підсумку, нічия з рахунком 2:2. Свій наступний матч «Рух» зіграє у Києві проти «Оболоні» у суботу, 11 травня. Стартовий свисток на «Оболонь-Арені» пролунає о 15:30. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 27-й тур. «Олександрія» – «Рух» (Львів) 2:2 (1:1)

4 травня 2024 року. Олександрія, стадіон «Ніка»

Голи: Михайленко, 4, 80 – Пастух, 26, Слюбик, 82

Попередження: Дідик, 43, Слюбик, 44, Роман, 76

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Підгурський, Таллес (Притула, 90+1), Пастух, Квасниця (Плюман, 76), О. Федор (Руніч, 46), Карабін (Теслюк, 85)

 

Фото: ФК «Олександрія»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини