«РУХ» НА ВИЇЗДІ ПЕРЕМІГ «ДНІПРО-1»

 

«Жовто-чорні» забили у дебюті поєдинку – автогол на рахунку Сарапія та втримали переможний результат у Дніпрі. 

У 20-му турі УПЛ «Рух» у виїзному поєдинку зустрівся з «Дніпром-1». Після перемоги над «Колосом» у попередньому матчі Віталій Пономарьов провів лише одну зміну в стартовому складі «жовто-чорних»: замість Таллеса на поле вийшов Притула.

«Рухівці» з перших хвилин почали високо пресингувати дніпрян. Цей тиск дав свої плоди вже на 6-ій хвилині, коли після подачі з кутового у виконанні Плюмана та скидки від Климчука Сарапій зрізав м’яч у власні ворота й львів’яни повели у рахунку. Господарі ж відповіли ударом Горбунова на який зреагував Ледвій. У «Руху» в наступній же здалеку стріляв Підгурський, але м’яч пролетів повз ворота. Також після ще одного кутового міг відзначитись Дідик – захисник неточно пробив головою. А наприкінці першого тайму чудовий момент мав «Дніпро-1»: Мірошниченко відгукнувся на скидку Гуцуляка та потужно бив у дальній кут, втім Ледвій здійснив сейв.  

Початок другої половини гри затримався через повітряну тривогу, а після перерви активніше заграли дніпряни. Так, Піхальонок вискочив на ударну позицію, втім голкіпер «Руху» вкотре врятував свою команду. Згодом після ще однієї паузи, пов’язаної з черговою повітряною тривогою, гравці «Дніпра-1» тричі під час однієї атаки пробивали по воротах: двічі вдало зіграв Ледвій, а на третій постріл зреагували захисники «жовто-чорних». Також голкіпер львів’ян витягнув з-під перекладини м’яч після удару Гуцуляка головою. Вже третя тривога знову перервала поєдинок, а коли гра поновилась, то «Рух» відповів ударом Руніча майже з лінії карного майданчика – після рикошету від захисника м’яч розминувся зі стійкою. Також Василь згодом продемонстрував хороший дриблінг, змістившись з флангу в центр, але постріл виявився надто кволим. Тоді як хорошу нагоду відзначитись мав і Лях та сейв після його удару здійснив голкіпер «Дніпра-1».

У підсумку, бойова перемога «Руху» з рахунком 1:0. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють 16 березня проти «Металіста 1925».

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 20-й тур. «Дніпро-1» (Дніпро) – «Рух» (Львів) 0:1 

8 березня 2024 року. Дніпро, стадіон «Дніпро-Арена»

Гол: Сарапій, 6 (автогол)

Попередження: Холод, 64

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик (Холод, 57), Слюбик, Сич, Підгурський, Притула (О. Федор, 80), Пастух, Плюман (Лях, 63), Квасниця (Руніч, 63), Климчук (Карабін, 57)

 

Фото: СК «Дніпро-1»


loading...

1 коментарів

  • Т

    Тарас

    8 березня 2024 р., 18:27

    Прошу тренерів Руху дати інформацію щодо Кітели, Теслюка, Столярчука на них розраховують чи ні. Чому вони не попадають в заявку яка на гру і так обмежена

Схожі новини