«РУХ» У СПАРИНГУ ПОСТУПИВСЯ «ГОРІЦІ»

 

Дубль у ворота «жовто-чорних» оформив Сайчіч, але поєдинок відзначився неоднозначним рішенням суддів під час того, коли словенці забивали другий м’яч. 

 

 

Підготовка «Руху» на зборах у Чатежі продовжується, а черговим суперником підопічних Віталія Пономарьова стала «Горіца». 

Попри активний початок матчу від «жовто-чорних» перший небезпечний момент створили саме словенці: Сайчіч бив здалеку й м’яч пролетів над поперечиною. Та вже у наступній атаці на 7-ій хвилині півзахисник «Горіци» повторив спробу дальнього пострілу й після його удару м’яч від стійки опинився у сітці – 0:1. «Рухівці» відповіли своїм небезпечним моментом: Теслюк бив головою, але влучив у стійку. Згодом здалеку стріляв Таллес – голкіпер словенців здійснив сейв. А наприкінці тайму стався дуже дивний епізод: після подачі зі стандарту гравець «Горіци» врізався у Ванівського та сфолив проти нього, але суддя не помітив цього та зарахував гол Сайчіча, який зіграв на добиванні та подвоїв перевагу словенської команди.

В другому таймі хорошу нагоду скоротити відставання у рахунку мав Дідик, втім після його удару головою м’яч просвистів над поперечиною. А ще за мить Руніч розібрався із захисниками та прострілював вздовж воріт – Квас не зміг замкнути передачу. У свою чергу зі штрафного бив Таллес, але не влучив у ворота. 

У підсумку, поразка «Руху» у спарингу з рахунком 0:2. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють проти іншої словенської команди – «Прімор’є».

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Горіца» (Нова Горіца, Словенія) 0:2 (0:2)

10 лютого 2024 року. Чатеж, Словенія

Голи: Сайчіч, 7, 44

«Рух»: Ванівський (Герета, 46), Роман, Баршак, Дідик, Кітела, Столярчук, Таллес, Притула, Непейпієв (Квас, 67), Руніч, Теслюк


loading...

0 коментарів

    Схожі новини