«РУХ» У СПАРИНГУ ПЕРЕМІГ «ПРІМОР’Є»

 

Голи Плюмана та Підгурського у першому таймі принесли перемогу «жовто-чорним» – 2:0.

 

 

Свій восьмий спаринг на зимових зборах у Словенії «Рух» провів з місцевим клубом «Прімор’є». «Жовто-чорні» одразу ж продемонстрували бойовий настрій та забили швидкий гол: вже на 3-ій хвилині Квасниця пройшов кількох захисників та викотив під удар Плюману, а Фредді поцілив у дальній кут воріт – 1:0. Після цього «рухівці» контролювали гру й не давали «Прімор’ю» створити хоч якусь небезпеку, тоді як Плюман у середині тайму навісив на Олега Федора, втім його удар заблокували оборонці. «Прімор’є» відповіло несильним дальнім пострілом та рикошет не знітив Герету – голкіпер впевнено спіймав м’яч у руки. Водночас Олег Федор розібрався з кількома суперниками та віддав на Підгурського, який розкішним ударом в один дотик з-за меж штрафного майданчика влучив під поперечину та подвоїв перевагу «жовто-чорних».

Другу половину матчу ж активніше провели словенці. Зокрема, кілька разів футболісти «Прімор’я» били здалеку, але не могли поцілити у ворота. А ще одного разу Герета правильно обрав позицію та без проблем нівелював загрозу після удару гравця словенської команди. 

Відтак впевнена перемога «жовто-чорних» з рахунком 2:0. Свої заключні поєдинки у Словенії підопічні Віталія Пономарьова проведуть у четвер, 15 лютого. Так, о 12:30 «Рух» зіграє з «Бріньє Гросуплє», а о 15:30 – з «Тріглавом».

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Прімор’є» (Айдовщіна, Словенія) 2:0 (2:0)

10 лютого 2024 року. Чатеж, Словенія

Голи: Плюман, 3, Підгурський, 33

«Рух»: Герета, Сич, Слюбик, Холод, Роман, Підгурський, О. Федор, Пастух, Квасниця, Плюман (Карабін, 78), Карабін (Денисов, 59)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини