«РУХ» У СПАРИНГУ ПОСТУПИВСЯ «САРАЄВО»

 

«Жовто-чорні» пропустили двічі: на 33-ій хвилині забив Ренан, а на 45-ій хвилині остаточний рахунок у матчі встановив Пенаранда – 0:2.

 

 

У хорватському Умагу «Рух» провів свій другий спаринг на поточних зимових зборах, а суперником «жовто-чорних» було «Сараєво». Якщо у першому товариському матчі з «Домжале» Віталій Пономарьов перевіряв найближчий резерв, то проти боснійської команди вийшов наближений до основи склад. А особливістю матчу проти «Сараєво» було те, що замість звичних двох таймів по 45 хвилин команди грали чотири тайми по 30 хвилин. 

Обидві команди одразу ж діяли на зустрічних курсах. Так, Климчук бив з-за меж штрафного майданчика – голкіпер легко впорався з цим пострілом. А вже у наступній атаці боснійці атакували лівим флангом та створили хороший момент, але м’яч пролетів неподалік від ближньої стійки. Згодом «рухівці» розіграли класну комбінацію: в завершальній стадії атаки Притула з чудової позиції пробив надто легко і не реалізував свою нагоду. Тоді як за кілька хвилин блискучий сейв здійснив Герета після удару впритул у ближній кут воріт. Далі Руніч замикав дальню стійку після прострілу з флангу, але голкіпер боснійців виручив свою команду. А на 33-ій хвилині «рухівці» обрізались неподалік від центру поля, а гравці «Сараєво» перехопили м’яч, втекли в контратаку та забили зусиллями Ренана Олівейри. 

«Жовто-чорні» відповіли двома ударами Руніча: спочатку Лях класно перевів м’яч на правий фланг, де вінгер його прийняв та потужно пробив, але не влучив у ворота. Після цього Руніч завершив ударом цікаву комбінацію – голкіпер здійснив сейв м’яч. Водночас «Сараєво» знову організувало контратаку: Пенаранда не став тікати в сторону воріт, а несподівано пробив здалеку, заскочивши зненацька Герету, який не зміг відреагувати на цей постріл.

 

 

Наприкінці другого мікро-тайму боснійці залишились у меншості – Хасіч був вилучений з поля за гостру реакцію на рішення арбітра. Втім на другу половину матчу «Сараєво» вийшло у повністю новому складі та за домовленістю догравало матч у повних складах. Свій момент мав Роман, який бив зі штрафного, але воротар «Сараєво» впіймав м’яч. Згодом він знову врятував команду після небезпечного пострілу Климчука з лінії карного майданчика. Попри втому наприкінці гри «жовто-чорні» намагались відігратись, втім «Сараєво» вдало захищалось. Також у кількох епізодах, які створили боснійці, добре зіграв Герета.

У підсумку, поразка «Руху» з рахунком 0:2. Наступний спаринг львів’ян буде зі словенським «Браво» у вівторок, 30 січня, у Чатежі – стартовий свисток пролунає о 12:00. Також у цей день о 15:00 «жовто-чорні» зіграють з австрійським «Штурмом».

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Сараєво» (Боснія та Герцеговина) 0:2

26 січня 2024 року. Умаг, Хорватія

Голи: Ренан, 33, Пенаранда, 45

Попередження: Климчук, 12, Роман, 92

Вилучення: Хасіч, 56 (пряма червона)

«Рух»: Герета, Роман, Холод, Дідик, Лях, Сапуга, Притула, Пастух, Руніч, Квасниця (Касарда, 106), Климчук

 

У матеріалі використані фото із соцмереж ФК «Сараєво»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини