«РУХ» У СПАРИНГУ РОЗГРОМИВ «ТРІГЛАВ»

 

Три голи «жовто-чорні» забили ще до перерви зусиллями Дідика, Слюбика та Карабіна, а наприкінці другого тайму відзначився Таллес – 4:0 на користь львів’ян у заключному спарингу на зборах у Словенії. 

 

 

Свій заключний спаринг у Словенії «Рух» зіграв проти місцевого «Тріглава». З перших же хвилин «жовто-чорні» захопили ініціативу. Так, після розіграшу стандарту Дідик намагався переправити м’яч у ближній кут воріт, але воротар впорався з цим ударом. Згодом Руніч продемонстрував чудовий дриблінг на фланзі, ввійшов у штрафний майданчик та викотив на Карабіна, який пробив повз ворота. А на 24-ій хвилині «рухівці» відкрили рахунок у матчі: Карабін на дальній штанзі відгукнувся на подачу з кутового та скинув м’яч на Слюбика і Богдан головою розстріляв ворота словенців. Дуже швидко «жовто-чорні» змогли подвоїти перевагу – після цікавого розіграшу ауту м’яч опинився у Пастуха, який у боротьбі віддав на Дідика, а Роман влучно пробив. Ще за кілька хвилин «Рух» ледь не повторив той же маневр, але захисники «Тріглава» змогли відбитись. Також Слюбик мав нагоду відзначитись зі штрафного – м’яч після його пострілу розминувся зі стійкою. Втім ще до перерви «жовто-чорні» забили втретє: стрімку атаку та передачу з флангу ударом у дотик завершив Карабін. «Тріглав» зумів відповісти лише спробою дальнього удару, який не склав труднощів для Герети.

В другому таймі «Рух» продовжив контролювати гру і створював небезпеку поблизу володінь «орлів». Так, Притула потужно пробивав з середньої дистанції, але не влучив у ворота. Свій момент мав і Таллес – його удар парирував голкіпер. Згодом дещиці не вистачило Плюману, аби головою переправити м’яч у сітку. Тоді як гравець «Тріглава» знову пробивав здалеку і знову повз ворота. Водночас «Рух» забив ще раз: Плюман продерся крізь кількох захисників та встиг віддати на Таллеса і бразильський легіонер потужним ударом під поперечину встановив остаточний рахунок у матчі – 4:0.

На цьому словенські збори «рухівців» завершуються. «Жовто-чорні» повернуться в Україну, а вже наступного тижня на «Арені Львів» підопічні Віталія Пономарьова зіграють перший матч після відновлення УПЛ. Зокрема у неділю, 25 лютого, о 18:00 пролунає стартовий свисток у поєдинку з «Поліссям». 

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Тріглав» (Крань, Словенія) 4:0 (3:0)

15 лютого 2024 року. Чатеж, Словенія

Голи: Слюбик, 24, Дідик, 30, Карабін, 44, Таллес, 80

«Рух»: Герета, Сич (Руніч, 71), Слюбик, Дідик, Лях, Підгурський (Холод, 61), О. Федор (Притула, 46), Пастух (Таллес, 46), Руніч (Плюман, 46), Квасниця, Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини