«РУХ» НА ВИЇЗДІ ЗІГРАВ ВНІЧИЮ ІЗ «ЗОРЕЮ»

 

Попри достатню кількість моментів «жовто-чорні» так і не змогли розпечатати ворота луганців, відтак матч завершився внічию 0:0.

«Рухівці» розпочали друге коло УПЛ в Ужгороді, де зустрілися зі «Зорею». У порівнянні з матчем проти «Динамо» Віталій Пономарьов зробив 4 зміни у складі «жовто-чорних»: Ледвій вийшов замість Герети, Плюман змінив Таллеса, Руніч вийшов замість Соломона, а Карабін зайняв у старті місце Едсона (на позицію опорника змістився Сапуга, а позицію в центрі поля зайняв Пастух). 

Активніше поєдинок розпочали луганці. Саме вони і створили перший момент: Чурко пробив по центру з лінії карного майданчика, але Ледвій впевнено спіймав м’яч. «Рухівці» відповіли моментом зі стандарту – Пастух після подачі з кутового пробивав з напівоберту і м’яч з рикошетом від захисника прилетів у руки голкіперу «Зорі». У середині тайму Руніч бив здалеку, але після рикошету від захисника м’яч розминувся зі стійкою воріт. Небезпечний момент наприкінці тайму створила і «Зоря», коли Герреро протиснув Слюбика, пройшов Дідика та небезпечно бив у дальній кут, але Ледвій здійснив сейв. 

Тоді як другий тайм розпочався з атак «жовто-чорних». Спочатку Сич пробив здалеку – голкіпер врятував «Зорю», а Квасниця на добиванні влучив у поперечину. А після цього партнери вивели Плюмана на ударну позицію, втім легіонер «Руху» вдарив повз ворота. Схожий епізод трапився на 75-ій хвилині, коли Фредді знову прийняв м’яч у штрафному майданчику і бив по воротах, але не влучив у площину. Згодом Кирюханцев увірвався з лівого флангу та небезпечно пробивав – блискучий сейв здійснив Ледвій. Відтак команди так і не спромоглись розпечатати ворота суперника у цьому поєдинку.

У підсумку, нічия 0:0, якою «Рух» перервав свою безнічийну серію у виїзних матчах (вона тривала 7 матчів). Свій заключний поєдинок у 2023 році «жовто-чорні» зіграють у неділю, 10 грудня, в Полтаві проти «Ворскли». Стартовий свисток цього матчу пролунає о 13:00. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 16-й тур. «Зоря» (Луганськ) – «Рух» (Львів) 0:0

4 грудня 2023 року. Ужгород, стадіон «Авангард»

Попередження: Руніч, 33

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Сапуга, Пастух, Плюман (Підгурський, 81), Руніч (Соломон, 69), Квасниця, Карабін (О. Федор, 69)

 

Фото: Олександр Приходько


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    4 грудня 2023 р., 20:58

    Розчарований і результатом і грою. Ні, з самовіддачею і боротьбою протягом матчу все добре. Гра команди була надто простою для суперника. На мою думку не враховувався гравцями і тренерами фактор мерзлого та слизького газону. Сьогодні взимку Рух грав в літній футбол. Довгі вертикальні передачі малоефективні. Здається за весь матч тільки три пройшли, решта підбиралась суперником. На слизькому газоні, якщо команда грає в короткий і середній пас точно в ноги партнеру, подає в штрафну суперника низом з флангів і сміливо б’є по воротам з 20-25 метрів вона, як правило, досягає успіху і перемагає! Цього сьогодні у Руху не було.( Якщо будемо грати в Полтаві, як сьогодні, то перемоги не буде. Дуже хочеться помилитись.

Схожі новини