«РУХ» НА ВИЇЗДІ РОЗГРОМИВ «МЕТАЛІСТ 1925»

 

Ще у першому таймі Плюман оформив дубль, а ще по голу забили Квасниця та Підгурський, тоді як суперник розмочив рахунок лиш наприкінці гри – 4:1 на користь львів’ян. 

Після двох гостьових перемог поспіль «Рух» завітав у гості до «Металіста 1925». Віталій Пономарьов після гри з «Дніпром-1» провів дві зміни у складі: місце травмованого Климчука у нападі зайняв Карабін, а Таллес вийшов на позицію Притули у центральній зоні. 

«Жовто-чорні» активно розпочали матч та багато пресингували «Металіст 1925» й створювали моменти. Так, вже на перших хвилинах простріл Карабіна замикав Сич – м’яч влучив у стійку. Водночас чудову нагоду відзначитись у господарів мав Гармаш, але з близької відстані півзахисник харків’ян головою пробив вище воріт. Тоді як вже у наступній атаці Квасниця заробив пенальті, який реалізував Плюман і на 17-ій хвилині вивів «жовто-чорних» уперед. Та за кілька хвилин Квасниця забив уже сам: Ілля відгукнувся на чудовий пас Пастуха, втік від захисників та пробив голкіпера – 2:0. Після цього гра дещо заспокоїлась, втім згодом «рухівці» відзначились втретє – на 34-ій хвилині Підгурський обікрав Гармаша у центрі поля, пройшов до карного майданчика та відправив шкіряного у сітку. А ще за дві хвилини Плюман оформив дубль, замкнувши передачу Сича. «Металіст 1925» наприкінці тайму спробував відповісти і нагоду забити мав Бичек, втім Дідик завадив йому пробити. 

Друга половина гри розпочалась із неприємного епізоду: Роман небезпечно врізався у голкіпера харківської команди. Арбітр переглянув відеоповтор цього епізоду і вирішив продемонструвати захиснику «Руху» пряму червону, залишивши львів’ян у меншості. А згодом Ледвій здійснив сейв після небезпечного удару Борячука. «Металіст 1925» навіть забив після розіграшу стандарту, проте гол Русина арбітри скасували після втручання VAR. Та все ж ще один стандарт господарів завершився взяттям воріт – відзначився Імереков.

У підсумку, розгромна перемога «Руху» над харків’янами з рахунком 4:1. Далі УПЛ відправляється на двотижневу паузу, пов’язану із матчами національних збірних. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють вдома проти ЛНЗ у понеділок, 1 квітня. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 21-й тур. «Металіст 1925» (Харків) – «Рух» (Львів) 1:4 (0:4)

16 березня 2024 року. Київська область, «Арена Лівий Берег»

Голи: Імереков, 84 – Плюман, 17 (пенальті), 36, Квасниця, 20, Підгурський, 34

Попередження: Підгурський, 29, Плюман, 61

Вилучення: Роман, 50 (пряма червона)

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Підгурський (Холод, 60), Таллес (Лях, 51), Пастух, Плюман (Плюман, 60), Квасниця (О. Федор, 90+4), Карабін (Теслюк, 90+4)

 

У матеріалі використано фото ФК «Металіст 1925»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини