«РУХ» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ У СПАРИНГУ З «ХАРТБЕРГОМ»

 

Більшість ігрового часу «жовто-чорні» вели в рахунку завдяки голу Пастуха, втім на останній хвилині австрійці зрівняли рахунок зусиллями Провіденса.

 

 

Після яскравої гольової перестрілки з «Раднічками» та перемогою у цьому спарингу з рахунком 5:3, «Рух» зіграв товариський матч з «Хартбергом» – претендентом на єврокубки з Австрії.

З перших же хвилин обидві команди демонстрували хорошу інтенсивність та високий темп гри, але гострих моментів не створювали. Втім «жовто-чорні» високо пресингували своїх опонентів і це дало свої плоди: Роман перехопив м’яч та віддав на Пастуха, який швидко зорієнтувався у карному майданчику й влучним пострілом відкрив рахунок у поєдинку на 19-ій хвилині. «Хартберг» відповів своєю блискавичною контратакою, але Дідик вчасно кинувся під м’яч і заблокував простріл з флангу. 

У другому таймі небезпечну нагоду відзначитись мав Таллес: бразилець хитро бив зі штрафного у ближній нижній кут, втім голкіпер встиг зреагувати. В австрійців же здалеку пробивав Прокоп – м’яч влучив у захисника й пролетів повз ворота. Тоді як наприкінці гри Провіденс ударом головою замкнув подачу Сангаре та зрівняв рахунок у матчі. 

У підсумку, втрачена перемога й рахунок 1:1. «Жовто-чорні» продовжують свої зимові збори у Словенії, а наступні спаринги проведе 10 лютого. Так, у цей день «Рух» о 12:30 зіграє з «Горіцею», а о 15:30 – з «Прімор’єм».

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Хартберг» (Австрія) 1:1 (1:0)

3 лютого 2024 року. Чатеж, Словенія

Голи: Пастух, 19 – Провіденс, 90

Попередження: Роман, 68

«Рух»: Герета, Роман, Холод, Дідик (О. Федор, 46), Лях, Підгурський, Таллес (Притула, 71), Пастух, Руніч, Квасниця, Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини