«РУХ» У СПАРИНГУ ПОСТУПИВСЯ «БРАВО»

 

Молодий склад «жовто-чорних» (середній вік гравців – 19,1 років) пропустив тричі й програв у спарингу словенській команді.

 

 

«Рух» зіграв свій третій спаринг на зимових зборах і суперником став словенський «Браво». На матч із командою з Любляни Віталій Пономарьов випустив дуже молодий склад – середній вік стартової одинадцятки «жовто-чорних» становив 19,1 років. 

Матч розпочався у неспішному темпі й перший дійсно небезпечний момент виник лише у середині тайму, коли Герета здійснив блискучий сейв після того, як нападник словенців розстрілював ворота ударом головою впритул. А на 37-ій хвилині гравці «Браво» з фолом відібрали м’яч у львів’ян, розвинули атаку і Поплатнік замкнув простріл з флангу, відкривши рахунок у матчі. «Рухівці» ж мали кілька моментів після стандартів, але не реалізували їх.

Другий тайм розпочався зі швидкого голу: на 48-ій хвилині захисники дальньою передачею вивели в атаку Іванчека, який розібрався із захисником та пробив Ванівського. «Жовто-чорні» відповіли моментом Денисова, який бив головою після подачі у виконанні Кітели – голкіпер зловив м’яч у дальньому куті воріт. Втім словенці забили третій гол: швидкий вихід з оборони в атаку завершив забитим м’ячем Селан. Після цього Денисов мав ще одну нагоду відзначитись – його удар знову парирував голкіпер команди з Любляни. Наприкінці поєдинку «Браво» заробив пенальті, але Ванівський відбив удар Тучіча з одинадцятиметрового. Свій момент також створив Теслюк – після сольного проходу Денис пробив повз ворота. 

У підсумку, молодь «Руху» поступилась з рахунком 0:3. Далі «жовто-чорні» 30 січня зіграють ще один спаринг – з австрійським «Штурмом». Стартовий свисток цього поєдинку пролунає о 15:00, а за текстовою трансляцією матчу можна буде слідкувати у телеграм-каналі «Руху».  

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Браво» (Любляна, Словенія) 0:3 (0:1)

30 січня 2024 року. Чатеж, Словенія

Голи: Поплатнік, 37, Іванчек, 48, Селан, 65

Попередження: Підгурський, 57

Нереалізований пенальті: Тучіч, 85 (сейв голкіпера)

«Рух»: Герета (Ванівський, 46), Кітела, Матвіїв, Баршак, Теслюк, Підгурський, Столярчук (Карабін, 61), О. Федор (Столярчук, 89), Квас (Непейпієв, 61), Непейпієв (Касарда, 46), Карабін (Денисов, 46)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини