«РУХ» РОЗІЙШОВСЯ МИРОМ З «КРИВБАСОМ»

 

У 24-му турі УПЛ «Рух» на своєму полі приймав «Кривбас». Після поразки від «Шахтаря» Віталій Пономарьов провів деякі зміни у складі львів’ян. Зокрема, Віталій Роман повернувся після дискваліфікації, змінивши у старті Ростислава Ляха, а замість Іллі Квасниці у стартовій одинадцятці вийшов Денис Теслюк. 

Вже у дебюті матчу Плюман вискочив віч-на-віч – голкіпер парирував постріл вінгера «Руху». Згодом Дідик неточно пробивав здалеку. Загалом «жовто-чорні» впевнено контролювали м’яч, час від часу втікаючи в небезпечні, проте справа так і не доходила до удару. А наприкінці тайму «рухівці» мали нагоду забити після стандарту, але Дідик, пробиваючи з розвороту, не влучив у ворота. Тоді як «Кривбас» реалізував чи не єдиний свій момент у першій половині гри: Кожушко відірвався від захисника, переграв Ледвія та відправив м’яч у сітку – 0:1.

Другий тайм розпочався за схожим сценарієм – Плюман знову отримав чудову нагоду відзначитись, але пробив повз ближню стійку. Криворіжці відповіли дальнім пострілом з яким впевнено впорався Ледвій. А згодом «рухівці» зрівняли рахунок: Таллес відгукнувся на розкішний пас Олега Федора, забивши у другій грі поспіль та свій 10-й гол у чемпіонатах України загалом.

У підсумку, нічия 1:1. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють на виїзді проти «Миная» у понеділок, 22 квітня. Стартовий свисток цього матчу пролунає о 13:00.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 24-й тур. «Рух» (Львів) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 1:1 (0:1)

13 квітня 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Гол: Таллес, 73 – Кожушко, 45

Попередження: Роман, 17, Сич, 29, Теслюк, 40, Дідик, 43

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Холод, Роман (Лях, 79), Дідик, Таллес, Пастух, Плюман (Руніч, 78), Теслюк (Квасниця, 59), О. Федор (Притула, 89)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини