«РУХ» ВДОМА ЗДОБУВ ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ НАД «ВЕРЕСОМ»

 

У 26-му турі УПЛ «Рух» на своєму полі приймав «Верес». «Жовто-чорні» підходили до цього матчу із безвиграшною серією, яка тривала три матчі (2 нічиї та одна поразка). Відтак у день міста Львова «рухівці» хотіли потішити вболівальників перемогою. 

Господарі створили перший дійсно гострий момент у матчі: Карабін вивів Таллеса на ударну позицію, втім захисник встиг заблокувати постріл півзахисника «жовто-чорних». Згодом здалеку небезпечно пробивав Пастух – повз ворота. А після цього Слюбик підставив голову під подачу гравця «Вереса» й м’яч відправився у сітку воріт «рухівців» – 0:1.

Проте вже у дебюті другого тайму Слюбик виправив свою помилку, зрівнявши рахунок у матчі. Вже за одинадцять хвилин львів’яни вийшли вперед: Таллес блискучим обвідним ударом здалеку поцілив у ворота. Тоді як на 65-ій хвилині Карабін після передачі Сича обіграв захисника та влучно пробив, забивши третій гол у ворота «Вереса». Наприкінці матчу небезпечно пробивав зі штрафного Роман, втім голкіпер здійснив сейв та врятував гостей від ще одного пропущеного м’яча.

У підсумку, яскрава перемога «Руху» з рахунком 3:1. Свій наступний поєдинок «жовто-чорні» зіграють на виїзді проти «Олександрії». Цей матч відбудеться у суботу, 4 травня, о 13:00. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 26-й тур. «Рух» (Львів) – «Верес» (Рівне) 3:1 (0:1)

27 квітня 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Гол: Слюбик, 48 Таллес, 59, Карабін, 65 – Слюбик, 30 (автогол)

Попередження: Таллес, 33

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик (Слюсар, 85), Холод, Роман, Пастух, Таллес (Притула, 76), О. Федор (Підгурський, 58), Плюман (Руніч, 58), Квасниця (Лях, 84), Карабін


loading...

0 коментарів

    Схожі новини