«РУХ» ЗІГРАВ ВНІЧИЮ У СПАРИНГУ ЗІ «ШТУРМОМ»

 

«Жовто-чорні» та команда із Граца у товариському матчі голів не забивали.

«Рух» продовжує збори у Словенії та зіграв спаринг з віце-чемпіоном Австрії – «Штурмом». Віталій Пономарьов у цій грі випустив наближений до основи склад, який нещодавно зіграв 120 хвилин у товариській грі із «Сараєво», провівши лиш одну зміну в порівнянні зі стартовою одинадцяткою проти боснійців (Ледвій вийшов замість Герети). 

На полі в першому таймі була рівна гра, втім більше моментів створили «жовто-чорні». Зокрема, супершанс мав Климчук: Юрій отримав передачу з глибини поля, вийшов віч-на-віч з воротарем, але пробив над поперечкою. А за кілька хвилин він стріляв зі штрафного, втім цей удар не склав проблем для голкіпера команди із Граца. Згодом Таллес віддав пас на Квасницю у коридор поміж двох захисників австрійців – на удар Іллі зреагував кіпер. Та «Штурм» не відсиджувався в обороні, зокрема Кітешвілі змістився з флангу в центр та пробив, але удар вийшов легким, тож Ледвій без проблем зафіксував м’яч у руках. В свою чергу Притула «обікрав» захисника й віддав на Руніча, який пробивав з гострого кута, проте м'яч пройшов поруч зі стійкою. А наприкінці першої половини гри «Штурм» мав два небезпечних моменти. Так, спочатку Холод в останню мить вибив м’яч з лінії після того, як Б’єрет головою замикав подачу з кутового. А потім здалеку пробивав Бьовінг – Ледвій нейтралізував загрозу. 

Другий тайм активніше розпочали австрійці: Камара завдав удару з-за меж штрафного, втім вкотре впевнену гру продемонстрував Ледвій. Згодом здалеку пробивав Хорват – м’яч пролетів повз ворота. Також технічно зіграв Прасс, втім після яскравих дій його постріл розминувся зі стійкою. У «рухівців» же небезпечно з дальньої дистанції бив Лях – м’яч просвистів над поперечкою. А перед фінальним свистком з ударом Плюмана впорався голкіпер австрійців.

У підсумку, нульова нічия «жовто-чорних» зі «Штурмом». Далі львів’яни повертаються до тренувань на зборах у Чатежі, а вже 3 лютого «Рух» зіграє з австрійським «Хартбергом». 

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Штурм» (Грац, Австрія) 0:0

30 січня 2024 року. Чатеж, Словенія

«Рух»: Ледвій, Роман, Холод, Дідик, Лях, Сапуга (Таллес, 5), Притула, Пастух, Руніч, Квасниця (Плюман, 59), Климчук


loading...

0 коментарів

    Схожі новини