«РУХ» ЗДОБУВ ВОЛЬОВУ ПЕРЕМОГУ У ГОЛЬОВІЙ ПЕРЕСТРІЛЦІ З «РАДНІЧКАМИ»

 

Програючи у спарингу 1:3, «жовто-чорні» перевернули гру та перемогли з рахунком 5:3, а голами за львів’ян відзначились Квас, Денисов, Плюман, Кітела та Столярчук.  

 

 

У своєму п’ятому спарингу на зборах у Словенії «Рух» зустрівся з «Раднічками» із Нового Белграда. Серби швидко відкрили рахунок у матчі: Коца виграв другий поверх та замкнув подачу з флангу.  Згодом гравець «Раднічків» небезпечно бив здалеку, але Ванівський здійснив блискучий сейв. Тоді як «Рух» зрівняв рахунок – Непейпієв промчався правим флангом і прострілив у центр, де Квас розібрався із захисниками та забив гол. Після цього Плюман та Столярчук розіграли штрафний – Андрій змістився ближче до центру та пробив, втім голкіпер спіймав м’яч. 

Другий тайм розпочався за схожим сценарієм, а саме, знову швидкий м’яч забили «Раднічкі». Так, Куколь на дальній штанзі замкнув передачу партнера і знову вивів сербів уперед. А за деякий час Лазіч забив третій гол «Раднічків». Та «рухівці» не знітились, а швидко перевернули гру. Зокрема, спочатку Денисов відгукнувся на хорошу передачу та потужним пострілом скоротив відставання на 66-ій хвилині, а вже у наступній атаці небезпечно бив у дотик – м’яч розминувся зі стійкою воріт. Втім Притула на 71-ій хвилині заробив пенальті, який реалізував Плюман – 3:3. А ще за дві хвилини «жовто-чорні» вийшли уперед: Плюман пройшов у карний майданчик і віддав на Кітелу й Андрій реалізував свій момент. Згодом голом відзначився Теслюк, який вдало зіграв на добиванні, проте цей гол скасували через офсайд у гравця «Руху». Та попри це львів’яни таки відзначились вп’яте зусиллями Столярчука. А наприкінці гри між гравцями обох команд сталась сутичка через грубу гру сербів й через надмірні емоції вилучення отримав Плюман.

У підсумку, шалена вольова перемога «Руху» у спарингу з рахунком 5:3. Далі «жовто-чорні» зіграють товариський матч з австрійським «Хартбергом».

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів, Україна) – «Раднічкі» (Новий Белград, Сербія) 5:3 (1:1)

3 лютого 2024 року. Чатеж, Словенія

Голи: Квас, 26, Денисов, 66, Плюман, 71 (пен.), Кітела, 73, Столярчук, 84 – Коца, 2, Куколь, 56, Лазіч, 63

Вилучення: Плюман, 88 (пряма червона)

«Рух»: Ванівський, Кітела, Матвіїв, Баршак, Теслюк, Столярчук, Притула, Денисов (Касарда, 46), Квас (Денисов, 62), Плюман, Непейпієв


loading...

0 коментарів

    Схожі новини