«РУХ» ВДОМА ПЕРЕМІГ ЛНЗ

 

У компенсований час Остап Притула реалізував пенальті, який заробив Олег Федор, та приніс «жовто-чорним» перемогу – 1:0.

У 22-му турі УПЛ «Рух» на своєму полі приймав ЛНЗ. Після попереднього матчу з «Металістом 1925» Віталій Пономарьов провів кілька змін у складі «жовто-чорних». Зокрема, замість дискваліфікованого Романа зліва у захисті вийшов Холод, а місце Карабіна в атаці зайняв Олег Федор. 

Саме юний «рухівець» і був одним з найактивніших гравців у першому таймі. Так, спочатку Федор головою замикав подачу Сича, але пробив вище воріт. Згодом Таллес спіймав захисника на помилці та викотив м’яч під удар Олегу, який у боротьбі із суперником не зміг влучно вдарити. Черкасці ж відповіли своїми моментами і двічі на лінії вдало зіграв Ледвій: парирував небезпечний удар з близької дистанції та здійснив сейв після дальнього пострілу у виконанні Суареша. 

Блискуче діяв Ледвій і у дебюті другої половини гри, коли врятував львів’ян, відбивши удар Молло. Також хороший момент мав Теслюк, якого на ударну позицію вивів Квасниця – захисник кинувся під м’яч та врятував ЛНЗ. Черкасці ж мали свою нагоду після розіграшу штрафного, втім знову на лінії впевнено проявив себе Ледвій. А вже у компенсований час Олег Федор заробив пенальті, який впевнено реалізував Притула. 

У підсумку, перемога з рахунком 1:0 і «жовто-чорні» продовжують посідати 5-те місце у чемпіонаті (39 очок), випереджаючи «Полісся» на 6 очок. Свій наступний поєдинок «Рух» зіграє проти донецького «Шахтаря» у неділю, 7 квітня. Стартовий свисток цього матчу на «Арені Львів» пролунає о 18:00. 

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 22-й тур. «Рух» (Львів) – ЛНЗ (Черкаси) 1:0 (0:0)

1 квітня 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Гол: Притула, 90+5 (пенальті)

Попередження: О. Федор, 35, Теслюк, 90+1

Вилучення: Бар, 90+3 (друге попередження)

«Рух»: Ледвій, Холод, Дідик, Слюбик, Сич, Підгурський (Притула, 73), Таллес (Теслюк, 57), Пастух, Плюман (Лях, 80), Квасниця (Руніч, 80), О. Федор 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини