«РУХ» ВДОМА ЗІГРАВ УНІЧИЮ З «ПОЛІССЯМ»

 

Житомиряни швидко відкрили рахунок завдяки голу Будківського, але ще до перерви Підгурський реалізував пенальті та зрівняв рахунок у матчі – 1:1.

У першому офіційному матчі у 2024 році «Рух» вдома приймав «Полісся». Головний тренер львів’ян Віталій Пономарьов довірився переважно тим же гравцям, які мали найбільше ігрового часу в першій частині сезону, втім було й кілька змін. Так, Лях зіграв лівого захисника замість Романа, який пропускав матч через перебір карток, а місце травмованого Сапуги зайняв Олег Федор – юний гравець дебютував у стартовому складі у поєдинках УПЛ.

Обидві команди із самого початку тримали високий темп, але грали на рівних. Втім «Полісся» змогло забити швидкий гол: Макуана подав з флангу, а Будківський, підлаштувавшись під м’яч, влучно пробив та відкрив рахунок у матчі. «Рухівці» ж відповіли небезпечним прострілом зі штрафного у виконанні Ляха. Житомиряни згодом створили ще один момент, коли Тейлор увірвався в штрафний майданчик та потужно вдарив у ближній кут – Ледвій врятував команду. Тоді як Макуана та Фортюне вдвох вибігали в контратаку, але не порозумілись і втратили м’яч. Та на 30-ій хвилині капітан «жовто-чорних» Климчук заробив пенальті, який впевнено реалізував Підгурський.

В другому таймі обидва тренери намагались замінами освіжити гру. Водночас на полі було багато боротьби та мінімум гольових моментів, які якщо й виникали, то переважно після стандартів. Та наприкінці гри і «Рух», і «Полісся» активізувались. Спочатку Танковський здалеку пробив повз ворота. А з ударом Таллеса з лінії карного майданчика впорався голкіпер. Також свої якості продемонстрував Ледвій, здійснивши яскравий сейв після дальнього пострілу гравця «Полісся». Крім того, обидві команди мали нагоди забити вже у компенсований час, але гравцям не вистачало влучності. 

У підсумку, нічия 1:1. «Рух» наразі залишається на 6-му місці, маючи у своєму активі 27 очок. В наступному турі підопічні Віталія Пономарьова зіграють на виїзді з «Колосом» у суботу, 2 березня. Стартовий свисток поєдинку у Ковалівці пролунає о 18:00.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 18-ий тур. «Рух» (Львів) – «Полісся» (Житомир) 1:1 (1:1)

25 лютого 2024 року. Львів, стадіон «Арена Львів»

Голи: Підгурський, 31 (пенальті) – Будківський, 12

Попередження: Підгурський, 10, Пастух, 86

«Рух»: Ледвій, Лях, Дідик, Слюбик, Сич, Підгурський (Таллес, 54), Пастух, О. Федор (Притула, 54), Руніч (Плюман, 54), Квасниця (Теслюк, 85), Климчук (Карабін, 76)


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    26 лютого 2024 р., 21:54

    Перший матч в 2024 році видався трохи нервовим. Багато було помилок в при передачах м’яча. Полісся в порівнянні з минулим роком суттєво добавило у грі. Проблема з лівим центральним захисником залишається актуальною. Нічого особистого. У Дідика нажаль не така швидка реакція, як у Слюбика. Він затримується зі створенням в своїй штрафній офсайдної ловушки, що в результаті приводить до голу, як з Поліссям. Це повторюється часто, навіть у товариських матчах на останніх тренувальних зборах. Просимо тренерський штаб звернути на це увагу. І ще дуже хочеться побачити голів зі стандартних положень.!!!

Схожі новини