VBET ЛІГА. «РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ДИНАМО»

 

«Жовто-чорні» пропустили двічі у першому таймі після ударів Циганкова і Гармаша. 

Сенсації на «Львів Арені» у суботу не сталось. Клас «динамівців» взяв гору, а долю зустрічі було вирішено ще у першому таймі. Як і очікувалось, кияни упродовж усього матчу більше контролювали м’яч, втім, до небезпечних моментів біля воріт Паньківа не доходило. Ключовими ж у грі стали два епізоди за участю Гармаша. Спершу Денис заробив на собі пенальті (не обійшлось без акторської майстерності киянина), яке реалізував Циганков, а під завісу першого тайму ще й результативно замкнув флангову передачу від Тимчика - 2:0. Перевага в рахунку дозволила підопічним Мірчі Луческу решту зустрічі грати у своє задоволення, не надто форсуючи подій на полі, тоді як львів’яни завчасно змирились із невтішним результатом. Проблиски атаки «жовто-чорних» з’явились лишень наприкінці поєдинку - пробивали Таллес, Кондраков та Мисик, - втім, на підсумковий рахунок зустрічі ці спроби ніяк не вплинули. «Рух» програв «Динамо», перервавши тим самим свою шестиматчеву безпрограшну серію у рідних стінах.  
 


 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 9 тур. «Рух» (Львів) - «Динамо» (Київ) 0:2 (0:2).

25 вересня 2021 року. Львів, «Арена Львів».

Голи: Циганков, 28 (пен.), Гармаш, 36.

Попередження: Сич, 36, Гагун, 63, Білий, 69, Карасюк, 89.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Білий, Мартинюк, Гагун, Карасюк, Сич (Таллес, 81), Бойчук (Руніч, 65), Притула (Оріхоський, 65), Климчук (Лях, 58), Борячук (Кондраков, 58).  


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    26 вересня 2021 р., 10:44

    З одним Кондраковим у нападі Руху нічого не світить нажаль(

  • О

    ОЛЕГ

    25 вересня 2021 р., 21:39

    Рух сьогодні показав що на жаль це команда яка не претендує ні на що взагалі. У команди відсутня майстерність взагалі. Характер це також не про Рух.

Схожі новини