VBET ЛІГА. ПЕРЕМОГА У ЛЬВІВСЬКОМУ ДЕРБІ

 

Вперше в історії протистоянь «Руху» та «Львова» визначений переможець. Долю матчу на користь «жовто-чорних» вирішив автогол Ренана.

Другий домашній поєдинок «Руху» в сезоні вже традиційно розпочався з передматчевих активностей. На відвідувачів чекали ігрові та фотозони, виступ танцювального колективу. Гімн «жовто-чорних» перед львівським дербі виконав Вадим Фьодоров (Дядя Вадя). А автор гімну Олексій Потапенко зробив перший символічний удар по м'ячу.

Сам матч пройшов під акомпанемент львівського дощу, який вносив корективи у гру обох команд. На полі було багато боротьби та фолів, проте бракувало гострих моментів. За перший тайм можна пригадати хіба що удар Нича, який відбив Паньків. «Жовто-чорні» наприкінці тайму відповіли комбінацією за участі Борячука, Притули та Кузика, яка завершилась неточним ударом останнього.

У другому таймі «Рух» почав більше тиснути на ворота гостей, що призвело до забитого голу. На 67-ій хвилині Притула подав з кутового, Федорчук продовжив передачу, а Ренан у боротьбі зрізав м'яч у власні ворота. Після пропущеного голу «Львів» почав грати активніше і на 75-ій міг зрівнювати рахунок, проте удар Ернеста відбив Паньків, а після добивання Семеніва «жовто-чорних» врятувала стійка. Фінальні потуги гостей не принесли результату, окрім прямої червоної Карабіну на останній доданій хвилині. У підсумку – мінімальна перемога «Руху» 1:0.

 

 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 6 тур. «Рух» (Львів) – «Львів» 1:0 (0:0).

29 серпня 2021 року. Львів, стадіон «Арена Львів», 5127 глядачів.

Гол: Ренан, 66 (аг).

Попередження: Борячук, 27, Білий, 78.

Вилучення: Карабін, 90+5.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Білий, Мартинюк, Гагун, Федорчук (Лях, 90+4), Карасюк, Притула (Кухарук, 86), Климчук (Сич, 90+4), Кузик (Бойчук, 57), Борячук (Карабін, 86).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини