U-19. НЕПРОСТА ПЕРЕМОГА НАД ДЕБЮТАНТОМ

 

У матчі з п’ятьма голами та трьома вилученнями юніори «Руху» перемагають «Металіст-1925».  

Новий сезон підопічні Віталія Пономарьова розпочали з непростої перемоги над новачком елітного дивізіону - харківським «Металістом-1925». Слобожанцям практично весь перший тайм вдавалось стримувати натиск «жовто-чорних», проте досвід і зіграність таки взяли своє. Вийти вперед львів’янам допоміг стандарт і доля везіння. Карабін пробив зі штрафного, м’яч зрикошетив від стінки, дезорієнтувавши воротаря, і полетів у протилежний кут - 1:0. Не минуло й двох хвилин, як Ярослав оформив дубль. Зробив це нападник з пенальті, яке арбітр призначив за фол проти Квасниці. На перерву команди пішли при рахунку 3:0. Контрвипад за участі Карабіна і Квасниці результативно завершив Непейпієв.

До честі харків'ян, ті не опустили рук та навіть відквитали два голи. Спершу ворота «рухівців» вразив Курцев, а згодом Баранов після навісу Журавля точно пробив головою. Втім, на більше суперника не вистачило: всередині другого тайму ті залишились в меншості. Вже під завісу нерв гри настільки оголився, що головному рефері довелось ще двічі демонструвати червону картку - зі знаком «мінус» відзначились Кучков і Кітела. А «рухівці» у підсумку таки утримали переможний для себе рахунок - 3:2. 

 

 

Чемпіонат України. U-19. «Металіст-1925» (Харків) - «Рух» (Львів)  2:3 (0:3).

24 липня 2021 року. НТБ «Металіст», Високе. Без глядачів.

Голи: Курцев, 51, Баранов, 65 - Карабін, 39, 41 (пен.), Непейпієв, 45.

Попередження: Сапуга, 49, Квасниця, 59, Непейпієв, 65, Віталій Пономарьов, 71 (за розмови), Русяк, 89, Варфоломєєв, 90+5.

Вилучення: Пономарьов, 76 (друга жовта), Кучков, 90+4 - Кітела, 90+4.

«Рух» U-19: Герета, Савчук (Кітела, 46), Холод, Слюбик, Роман, Варфоломєєв, Непейпієв (Рогачов, 88), Сапуга (Русяк, 64), Пастух (Федор О. 46 (Бандера, 75), Квасниця, Карабін.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини