СПАРИНГ. РУХ - ВОЛИНЬ 2:1

 

Перемогу у контрольному матчі над лучанами принесли влучні удари Притули і Борячука.

Блискавичний гол «Волині» на старті зустрічі жодним чином не знітив «жовто-чорних», а навпаки - змусив діяти ще агресивніше попереду. Підопічні Івана Федика прибрали гру під свій контроль і змусили гостей сісти у низький блок. Попри масовану оборону суперника, свої моменти біля воріт мали Кузик та Климчук. На удар Ореста та рикошет від захисника зреагував кіпер, а от спробі Юрія забракло кількох сантиметрів - м’яч пролетів над поперечкою. Зрештою, свого «рухівці» домоглись наприкінці першого тайму: Притула вдало зіграв у відборі, увірвався до штрафного і влучно пробив у дальній кут - 1:1. А переможний гол у протистоянні був забитий після подачі з кутового. Стаменковіч виграв верхову боротьбу після навісу Ляха, а Борячук замкнув на лінії. 

Не менш насиченою на моменти була й остання 30-тихвилинка гри, в якій коуч задіяв інших польових гравців. Свої нагоди відзначитись мали Бойчук, Руніч та Кухарук, втім, їх на завершальній стадії підвела точність. Волинська молодь, у свою чергу, теж показала зуби. Бандура двічі був змушений вступати у гру та показувати воротарський хист. У підсумку, 2:1 - «Рух» переміг «Волинь» у спарингу. У понеділок на «жовто-чорних» чекає ще один контрольний матч - з юнаками Віталія Пономарьова.  ⠀

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів) - «Волинь» (Луцьк)  2:1 (1:1).

4 липня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Притула, 36, Борячук, 55 – Сад, 1.

Попередження: Климчук, 45.

«Рух» (Львів): Бандура, Стаменковіч (Сапуга, 60), Білий (ГНП, 60), Гагун (Савчук, 60), Лях (Сич, 60), Федорчук (Карасюк, 60), Мартинюк (Кухарук, 60), Притула (Руніч, 60), Климчук (Бойчук, 60), Кузик (Карабін, 60), Борячук (Кондраков, 60).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини