«РУХ» У СПАРИНГУ ПЕРЕМІГ «ШАХТАР»

 

На гол Келсі у дебюті поєдинку «жовто-чорні» відповіли голами Слюбика, Холода та Столярчука, а матч закінчився з рахунком 3:1.

«Рух» продовжує підготовку до матчу із «Динамо» в УПЛ. Паузу на матчі збірних львів’яни використали із користю – провели спаринг із «Шахтарем».

«Жовто-чорні» активніше розпочав поєдинок та більше контролював м’яч. Втім першу нагоду відзначитись мали «гірники» – Швед на дриблінгу змістився з флангу ближче до центру і ударом з середньої дистанції влучив у стійку. А вже у наступному епізоді після подачі з кутового Ракицький скинув м’яч на дальню стійку, де Келсі головою реалізував свій момент. «Рухівці» за 7 хвилин відповіли своїм стандартом – розіграш кутового завершився подачею на Руніча, який переправив м’яч Слюбику і захисник «жовто-чорних» зрівняв рахунок у матчі. Згодом львів’яни розіграли схожу комбінацію, але Холод пробив повз ворота після передачі Руніча. Також хороший момент мав Таллес – Лях викотив м’яч під удар бразильцю в район одинадцятиметрової позначки, але той вдарив вище воріт. Наприкінці ж першої половини матчу «Рух» вийшов уперед: «жовто-чорні» запресингували «Шахтар» при розіграші м’яча від воріт «гірників» і Холод скористався помилкою захисників та забив гол у роздягальню. 

У другому таймі обидві команди почали ротувати склад. Втім «рухівці» продовжили високо пресингувати суперників і це знову дало свої плоди, коли львів’яни відібрали м’яч, а Пастух віддав на вільного Столярчука, який незадовго до цього вийшов на заміну, і Андрій забив третій гол у ворота «гірників». Згодом два чудових моменти мав Карабін. Спочатку нападник «Руху» пробивав здалеку, але голкіпер впорався з цим пострілом, а вже у наступній атаці Ярослав, перебуваючи у центрі штрафного майданчика, у дотик вдарив вище воріт. А наприкінці гри Альваренга вийшов на ударну позицію, втім пробив повз дальній кут. Схожий момент мав і Столярчук, який також не влучив у дальній кут воріт, відтак рахунок у матчі залишився незмінним.

У підсумку, перемога «Руху» у спарингу – 3:1. Вже у неділю, 26 листопада «жовто-чорні» на виїзді зіграють у заключному матчі в першому колі проти київського «Динамо». Стартовий свисток пролунає о 17:00.

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) 3:1 (2:1)

20 листопада 2023 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Слюбик, 14, Холод, 44, Столярчук, 64 – Келсі, 7

Попередження: Едсон, 45+1, Кітела, 81

«Рух»: Герета (Ледвій, 46), Кітела, Слюбик, Холод (ГНП, 74), Лях (Альваренга, 74), Едсон (Підгурський, 58), Сапуга, Таллес (Довгий, 74), Руніч (Мисик, 74), Соломон (Столярчук, 58), Пастух (Карабін, 74)


loading...

0 коментарів

    Схожі новини