«РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ГУРНІКУ» У СПАРИНГУ

«Жовто-чорні» програли у товариському матчі польському «Гурніку» з Забже з рахунком 2:4. Голами за «Рух» відзначились Таллес Бренер та Василь Руніч.

 

 

Початок матчу пройшов на зустрічних курсах. На 18-ій хвилині Олковскі скористався помилкою Максима Білого біля власного штрафного майданчику та відкрив рахунок у матчі. Вже за 9 хвилин активний Юрій Климчук, який міг забивати ще на першій хвилині зустрічі, заробив пенальті. Таллес вдало реалізував 11-метровий удар та зрівняв рахунок. А наприкінці тайму зірковий гравець «Гурніка» Лукаш Подольскі протягнув м'яч по центру та чудовою передачею вивів віч-на-віч з Паньківим Шимона Влодарчика. Той не схибив та зробив рахунок 2:1.

У другому таймі команди створювали моменти, але довго не могли забити. Вже на 83-ій хвилині Непейпієв вирізав чудовий пас в штрафний майданчик на Руніча, а той направив м'яч у сітку воріт суперника. А вже за хвилину відповіли господарі – Дані Пачеко вийшов на ударну позицію та пробив у дальній кут – 3:2. «Жовто-чорні» побігли відіграватись, але наразили себе на контратаку. На 86-ій Пачеко оформив дубль. У підсумку – поразка підопічних Леоніда Кучука у Польщі з рахунком 2:4.

 

 

Спаринг. «Гурнік» (Забже) – «Рух» (Львів) – 4:2 (2:1).

23 липня 2022 року. Забже, Польща, «Арена Забже».

Голи: Олковскі, 18, Влодарчик, 42, Пачеко, 84, 86 – Таллес, 37 (пен.), Руніч, 83.

«Рух» (Львів): Паньків, Лях, Сич, Білий, Роман (Слюсар, 77), Сапуга (Підгурський, 87), Федорчук (Довгий, 60), Бойчук (Непейпієв, 68), Таллес (Руніч, 60), Соломон (Притула, 52), Климчук (Карабін, 68).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини