«РУХ» НА ВИЇЗДІ ПОСТУПИВСЯ «ДИНАМО»

 

Кияни двічі забили у першому таймі, відтак «жовто-чорні» програли з рахунком 0:2.

«Рух» приїхав завершувати перше коло УПЛ у Київ, де зустрівся із «Динамо». У порівнянні з попереднім переможним матчем проти «Чорноморця» у складі «жовто-чорних» відбулась лише одна зміна – Едсон відбув дискваліфікацію і зайняв у старті місце Підгурського. Крім того, у заявку на матч потрапив лідер «рухівців» Климчук, який пропустив кілька матчів через травму.

Команди розпочали матч на зустрічних курсах, але «Динамо» спіймало львів’ян на помилці та забило швидкий гол на 6-ій хвилині матчу. Так, Тимчик перехопив передачу Герети і влучно пробив із середньої дистанції у ближній кут воріт, відкривши рахунок у матчі. «Жовто-чорні» могли відігратись після розіграшу стандарту: навіс і Слюбик залишився сам перед воротами киян, але не зміг переправити м’яч у сітку. Проте наприкінці першого тайму Кабаєв відібрав м’яч неподалік від штрафного майданчика «жовто-чорних», вийшов на ударну позицію та подвоїв перевагу «Динамо». У другому ж таймі кияни контролювали ситуацію на полі, хоч «Рух» і намагався відігратись. Втім моментам львів’ян не вистачало гостроти у завершальній стадії.

У підсумку, поразка «жовто-чорних» з рахунком 0:2. Перше коло «Рух» завершив на 5 місці, маючи у своєму активі 24 очка. Наступний матч підопічні Віталія Пономарьова зіграють 4 грудня на виїзді проти луганської «Зорі».

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 15-й тур. «Динамо» (Київ) – «Рух» (Львів) 2:0 (2:0)

26 листопада 2023 року. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

Голи: Тимчик, 6, Кабаєв, 43

«Рух»: Герета, Роман, Дідик, Слюбик, Сич, Едсон (Підгурський, 26), Таллес (Карабін, 75), Сапуга, Соломон (Климчук, 54), Квасниця, Пастух

 

У матеріалі використано фото ФК «Динамо»


loading...

3 коментарів

  • С

    Сергій

    26 листопада 2023 р., 21:39

    Після сьогоднішнього матчу я хочу підтримати Віталія Пономарьова і побажати йому разом з

  • С

    Сергій

    26 листопада 2023 р., 21:38

    тренерським штабом уважно проаналізувати цю гру, щоб в майбутньому бути готовими взяти реванш. Команда під його керівництвом якісно прогресує і це дуже добре!! Домашній матч Руху з Динамо буде завершувати чемпіонат і щось мені так здається, що буде особливим… Динамо не хотіло втрачати очки, з повагою віднеслося і досконально вивчило нашу гру (про це розповів автор другого голу). Всім зрозуміло, що Динамо, як і Дніпро – 1, Шахтар на сьогодні - це команда середнього європейського класу. Якщо Рух колись буде мати честь представляти нашу країну у єврокубках, то йому доведеться мати справу з клубами по майстерності як у вищезгаданої трійці. Тому цей матч я вважаю був дуже повчальним і корисним для майбутніх поєдинків.

  • С

    Сергій

    26 листопада 2023 р., 21:37

    Ніхто не очікував, що Динамо у першому таймі перед воротами поставить автобус. Крайні захисники досить пильно стежили за Соломоном і Квасницею не поступаючись їм у швидкості (ще й підстраховували один одного). Так що фланги не працювали. Всередині поля у рухівців м’яч відбирало 2-3 гравців Динамо. Гра йшла до першої помилки і вона сталася. Був шанс відігратися, але Дідик б’є куди завгодно тільки не в ворота, а Слюбик втратив концентрацію. Динамо перемогло по грі. Гру можна було б спробувати спасти за рахунок стандартів. Але поки що це у нас слабке місце. Залишилось 2 матчі. Треба боротися за перемогу в кожному матчі, бо без боротьби немає слави!!! Хай нам щастить!

Схожі новини