«ЖОВТО-ЧОРНІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО «ЗОРІ»

 

«Рухівці» на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках продовжують підготовку до протистояння 20-го туру Favbet Ліги проти луганської «Зорі».

Тренувальна сесія «жовто-чорних» розпочалася із розминки. Опісля «рухівці» працювали на різних станціях. Продовжилося заняття ігровими вправами, під час яких підопічні Івана Федика налагоджували ігрові взаємозв’язки. Також велику увагу тренерський штаб приділив тактичним напрацюванням. 

Відеорепортаж із заняття «рухівців» – на RUH TV.

Особливим протистояння зі «Зорею» буде для захисника «Руху» Максима Білого та старшого тренера «жовто-чорних» Олександра Грицая. Максим раніше захищав кольори луганського клубу тоді, як Олександр Анатолійович входив у тренерський штаб «Зорі».

Під питанням залишається участь у матчі півзахисника Ростислава Русина, який пропускав попередні поєдинки через травму. Все ж зараз хавбек вже приступив до тренувань.

Матч «Рух» – «Зоря» відбудеться у суботу, 3-го квітня, на «Арені Львів». Стартовий свисток арбітра пролунає о 17:00. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал «Футбол 2».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини