«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ З «ШАХТАРЕМ»

 

У неділю, 19-го березня, на «Арені Львів» відбудеться поєдинок 18-го туру УПЛ між донецьким «Шахтарем» і львівським «Рухом» (початок – о 15:00).

Упродовж тижня «жовто-чорні» ведуть підготовку до цієї важливої гри проти лідера чемпіонату. Отримавши вихідний у понеділок, у наступні дні підопічні Леоніда Кучука виконують різноманітні тренувальні вправи та готуються безпосередньо до недільної зустрічі.

У вівторок традиційно розпочали із занять у залі, провели силову роботу, згодом на полі зіграли в квадрати, взяли участь у коротких ігрових серіях. Ближче до матчу з «гірниками» на тренуваннях «Руху» вже відбуваються тактична підготовка та награвання різних ігрових ситуацій.

Богдан СЛЮБИК, захисник «Руху»: «Треба рухатися далі, гра з «Колосом» далеко не остання. Я думаю, що ми зрозуміли свої помилки, потрібно було реалізовувати моменти. Працюємо над виправленням помилок і готуємося до «Шахтаря». Добре усвідомлюємо, що це гранд українського футболу. Я думаю, що кожна команда налаштовується на них по-особливому. Будемо виходити та давати бій».

У поєдинку проти ковалівської команди в одному з епізодів захисник «рухівців» Денис Слюсар отримав серйозну травму, в нього перелом виличної кістки.

Михайло ПРОЦІВ, лікар футбольного клубу «Рух»: «Унаслідок удару головою суперника отримав перелом виличної кістки. Це закритий перелом зі зміщенням кісткових фрагментів. Шляхом закритої репозиції вдалося поставити на місце ці уламки. Сподіваємося, що перелом зростеться без застосування металоконструкцій. Орієнтовний час повернення в загальну групу – близько 2-3-ох тижнів. Із понеділка розпочинаємо тренуватися. В середу виписався в лікарні, почуває себе добре».

На матч із «Шахтарем» дискваліфікований захисник Роман Дідик через перебір жовтих карток. Натомість нападник Юрій Климчук, який пропускав поєдинок із «Колосом», уже зможе зіграти.

Роман ДІДИК, захисник «Руху»: «На жаль, пропускаю наступну гру, але це футбол. Від того ніхто не застрахований. Але я вірю в нашу команду, вірю в те, що вона може показати найкращу гру та довести, що ми може перемогти такого суперника, як «Шахтар», який є грандом українського футболу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини