МИСИК, ДОВГИЙ І ЛЯХ – ПРО ПІДГОТОВКУ ДО МАТЧУ З «КОЛОСОМ»

«Жовто-чорні» наполегливо готуються до першого домашнього матчу другого кола проти ковалівського «Колоса», який відбудеться в неділю, 12-го березня, на «Арені Львів».

За словами футболістів, вони хочуть узяти реванш за поразку в першому колі, коли «рухівці» поступилися в Ковалівці з рахунком 0:2. Тож зараз ретельно вивчають суперника, розбирають його сильні та слабкі якості та налаштовуються на серйозну гру.

Гравці «Руху» поділилися своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку й охарактеризували суперника.

 

 

Мар’ян МИСИК: «Перемога в першому матчі позитивно вплинула на команду. До цього ми дуже довго готувалися до відновлення чемпіонату, багато сил віддали на зборах. Радує те, що є ефективний результат. У нас триває важкий тиждень, тренуємося, розбираємо майбутнього суперника. Робимо все, щоби здобути позитивний результат і наступного разу. Для цього потрібно продемонструвати хорошу команду гру всього колективу. Якщо грати один за одного, підтримувати на полі, тоді все в нас вийде».

 

 

Олексій ДОВГИЙ: «Готовий допомогти команді. Попередній матч пропустив через чотири жовті картки. Дуже радий за наших хлопців, вони добре відпрацювали в матчі проти «Металіста», провели хорошу гру. Але ми її вже забули, тому що готуємося до наступного протистояння. На вихідних на нас очікує сильна та досвідчена команда. Вона вже давно грає одним складом, там тільки точково людей підбирають. Тому всі думки тільки про недільний поєдинок».

 

 

Ростислав ЛЯХ: «Тренуємося в позитивному та піднесеному настрої. Звичайно, після перемоги працюється набагато легше. Активно проводимо підготовку до матчу з «Колосом», усі думки тільки про нашого суперника. Це досить вікова, досвідчена та силова команда, зараз вона грає за новою схемою. Тому буде цікавий матч. Ми його з нетерпінням чекаємо. Сподіваємося взяти реванш за поразку в першому колі, тому думаємо та налаштовуємося винятково на перемогу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини