«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ ІЗ «ЗОРЕЮ»

 

Під час паузи на матчі збірних «рухівці» проводять насичені тренування під орудою нового головного тренера Віталія Пономарьова, для якого цей поєдинок стане дебютним на цій посаді.

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер «Руху»: «Хлопці дуже добре готуються, вони перебувають в емоційно піднесеному стані. Всі добре виконують роботу, яку ми запланували. Я задоволений їхньою самовіддачею на тренуваннях. Хвилювань як таких немає. Звичайно, для мене це перша гра на посаді головного тренера. У нас серйозний суперник, але ми готуємося в штатному режимі. Бачимо за результатами «Зорі», що це дуже хороша команда. В останньому матчі вони обіграли «Динамо» (Київ). Демонструють цікавий футбол. Їхній тренер свого часу працював у системі «Шахтаря», зараз у «Зорі» він пропагує атакувальний футбол, вони грають за схемою 4-3-3. Вважаю, що «Зоря» – одна з найсильніших команд у нашому чемпіонаті».

До загальної групи повернулися раніше травмовані Остап Притула, Мар’ян Мисик, Денис Слюсар. Разом з усіма вони цього тижня виконували повний об’єм тренувальних вправ.

Остап ПРИТУЛА, півзахисник «Руху»: «Звичайно, скучив за футболом, за партнерами. Дуже приємно повертатися в тренувальний процес після важкої травми. Вже працюю на повну, хочу доводити, що гідний участі в офіційних матчах. Стараюся на тренуваннях. Усе буде добре. До матчу із «Зорею» підходимо з бойовим настроєм, розібрали суперника, знаємо їхні сильні та слабкі якості. Це кваліфікована команда, яка дуже добре грає в обороні та класно вибігає в атаки. Але ми всі їхні дії розібрали та готові до них».

До розташування «Руху» повернулися також футболісти, які перебували в молодіжній і юнацькій збірних України.

Ростислав ЛЯХ, захисник «Руху»: «Під час паузи в чемпіонаті хлопці трохи відпочили. Тепер із новими емоціями та хорошим настроєм знову занурилися в тренування. «Зоря» – дуже сильний суперник. Ми це розуміємо. Але нам потрібно брати очки, тому будемо старатися грати якнайкраще».

Віталій РОМАН, захисник «Руху»: «Зоря» – це хороша молода команда, яка грає у більш європейський футбол. У неї тренер нідерландець, який прививає футболістам технічний і цікавий футбол. Тому команда недаремно перебуває на третьому місці турнірної таблиці чемпіонату».

У четвер до тренувального процесу повернувся Марко Сапуга, однак під час заняття знову отримав ушкодження. Тож його участь у поєдинку проти «Зорі» залишається під питанням.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини