«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ З «КРИВБАСОМ»

 

Матч 26-го туру УПЛ між криворізьким «Кривбасом» і львівським «Рухом» відбудеться в неділю, 14-го травня, на стадіоні «Гірник» у Кривому Розі, початок – о 15:00.

Після розгромної перемоги на «Арені Львів» над «Інгульцем» (3:0) у понеділок, «рухівці» отримали один вихідний. А вже в середу, 10-го травня, відновили безпосередню підготовку до виїзного поєдинку проти «Кривбаса».

Тренерський штаб «жовто-чорних» провів теоретичне заняття, після чого гравці перейшли в тренажерний зал, де традиційно попрацювали на станціях.

Також відбулося заняття і на футбольному полі, яке складалося з розминки, квадратів, ігрових серії, гри в футбол з різними завданнями від тренерів та інших вправ.

У п’ятницю, 12-го травня, делегація «Руху» вирушить потягом до Кривого Рогу на важливий поєдинок 26-го туру Української Прем’єр-ліги.

Мар’ян МИСИК: «Звичайно, що після такої перемоги над «Інгульцем» є позитивні емоції на цілий тиждень. Ми показали хорошу гру та здобули позитивний результат. Попереду на нас чекає важкий переїзд до Кривого Рогу, максимально готуємося до протистояння з «Кривбасом», щоби на 120 відсотків виходити, грати та здобувати важливі очки. Мені подобається гра наших майбутніх суперників, вони діють агресивно на футбольному полі, нав’язують багато боротьби. Нам треба проявити свій характер і показати все, що ми вміємо».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини