«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО ДЕРБІ ЗІ «ЛЬВОВОМ»

 

Після драматичного матчу в Кривому Розі проти «Кривбаса» (0:1), який відбувся минулої неділі, «жовто-чорні» розпочали цілеспрямовану підготовку до дербі зі «Львовом». Поєдинок 27-го туру пройде в неділю, 21-го травня, на «Арені Львів», початок – о 17:00.

Приїхавши з виїзду, в понеділок, 15-го травня, «рухівці» провели відновлювальне заняття, а наступного дня отримали вихідний.

Головна робота, яка триватиме безпосередньо до початку матчу-дербі, стартувала в середу, 17-го травня. Тренерський штаб на чолі з Віталієм Пономарьовим підготував для футболістів теоретичне заняття, після чого вони отримали також доволі насичені тренування.

Для початку – в тренажерному залі, а згодом на футбольному полі грали в квадрати, відпрацьовували завершення атак (розіграші м’яча, подачі, удари по воротах). Далі – різноманітні ігрові серії з різними завданнями на пів поля та на ціле поле.

Футболісти «Руху» працювали з натхненням, чудово усвідомлюючи, наскільки важливим є наступний поєдинок. До того ж, «жовто-чорні» прагнуть узяти реванш за поразку в зустрічі першого кола, коли поступилися «Львову» з рахунком 1:2 (10-го листопада, 12-ий тур). Тоді, пропустивши двічі в першому таймі, «рухівці» у відповідь забили лише один гол (відзначився Бренер Таллес).

Загалом у львівських дербі в Українській Прем’єр-лізі – повна рівновага: одна перемога «Руху», дві нічиї та один виграш «Львова»; різниця м’ячів – 3:3.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини