«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ ПРОТИ «ОЛЕКСАНДРІЇ»

 

Упродовж тижня «жовто-чорні» проводять тренування перед поєдинком 30-го туру УПЛ проти «Олександрії», який відбудеться в неділю, 4-го червня, на «Арені Львів», початок – о 15:00.

Саме недільні ігри визначать остаточне розташування команд у турнірній таблиці. Зустріч у Львові надзвичайно важлива і для «Руху», і для «Олександрії», які мають остаточно визначити в ній свої турнірні завдання.

Після понеділкової виїзної перемоги в Одесі над «Чорноморцем», футболісти «Руху» мали відновлювальні заняття у вівторок, 30-го травня. Після цього відбувається планова підготовка безпосередньо до матчу проти «олександрійців».

Перед початком тренування в четвер, 1-го червня, відбулося вручення призів найкращим гравцям березня та квітня, яких визначили в голосуванні вболівальники «Рух». Володарями нагород стали, відповідно, захисник Богдан Слюбик (березень) і форвард, найкращий бомбардир команди (9 голів) Юрій Климчук.

Богдан СЛЮБИК: «Звичайно, мені дуже приємно, що вболівальники вибирають мене. Я стараюся, максимально віддаюся іграм. Думаю, що заслужено отримав цю нагороду. Але мої одноклубники з команди кажуть, що все село голосувало за мене (сміється). Взагалі ж, після перемог емоції в нашому колективі дуже хороші, тому хочеться виграти вати ще і ще. Я думаю, що всі хлопці розуміють це відчуття».

Юрій КЛИМЧУК: «Дякую вболівальникам за визнання. Мені дуже приємно, це надихає, дає стимул грати ще краще та приносити команді позитивний результат».

Перед тренуванням відбулася ще одна приємна подія. На адресу клубу написав лист юний уболівальник із Полтави Олександр, який є особистим прихильником футбольного таланту півзахисника «жовто-чорних» Олексія Довгого та навіть намалював його на конверті. Він побажав успіхів гравцю «Руху», всій команді та попросив його футболку.

Олексій ДОВГИЙ: «Я малим теж захоплювався футболістами. Тому, думаю, не буде проблем, вишлемо футболочку дитині. Для нас це, можливо, незначна подія, а для когось емоційний підйом і заряд хорошої позитивної енергії. Приємно, що в інших містах іще дивляться та вболівають за нас. Це надихає працювати ще наполегливіше».

Через дискваліфікації поєдинок проти «Олександрії» пропустять бразильський півзахисник Бренер Таллес і захисник Роман Дідик. Інші футболісти «Руху» продовжують підготовку до важливого матчу.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини