ГРАВЦІ «РУХУ» – У СИМВОЛІЧНИХ ЗБІРНИХ 1-ГО ТУРУ УПЛ

 

Спортивні медіаресурси відзначили футболістів та головного тренера «жовто-чорних»  після вольової перемоги над «Зорею».

 

 

У першому турі УПЛ «Рух» вдома здобув вольову перемогу з рахунком 2:1 над луганською «Зорею». Водночас одразу кілька гравців львів’ян та головний тренер команди Віталій Пономарьов були відзначені експертами після цієї гри. 

Так, портал FOOTBOOM включив у символічну збірну тура нападника «Руху» Юрія Климчука, який оформив у грі проти «Зорі» гол+пас. Натомість тренером туру видання обрало Віталія Пономарьова. Як зазначають журналісти, наставник «жовто-чорних» зумів замінами переломити хід гри проти луганців і його команда здобула яскраву перемогу.

 

 

Також відзначили Климчука та Пономарьова на порталі UA-FOOTBALL.COM. Втім, крім них до збірної туру включили лівого вінгера «Руха», автора першого голу у ворота «Зорі» Василя Руніча. Гравець вийшов на заміну і чудово проявив себе, посиливши команду всередині другого тайму. 

 

 

Крім того, Юрія Климчука відзначили й на порталі SPORTARENA, включивши форварда «Руха» до 11-ки найкращих гравців першого туру нового сезону УПЛ.

 

 

На жаль, дещиці не вистачило Юрію Климчуку, аби стати найкращим гравцем туру за версією УПЛ. У голосуванні експертів він поступився цим званням динамівцю Владиславу Ванату, який оформив дубль у ворота «Миная». Також у переліку найкращих тренерів туру був і Віталій Пономарьов, втім експертна рада УПЛ у голосуванні віддала перевагу представнику «Динамо» - Мірчі Луческу.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини