ЕДСОН: «ХОЧУ ЯКОМОГА ШВИДШЕ ВІДНОВИТИСЯ, ЩОБИ ДОПОМОГТИ «РУХУ»

 

Бразильський опорний півзахисник Едсон Фернандо да Сілва Ґомеш, який повернувся до «жовто-чорних» у січні, ще тренується індивідуально, проте вже відчувається прогрес у відновленні футболіста після травми.

«Почуваю себе вже набагато краще, – розповів 24-річний бразилець. – Можу деякі рухи робити, які раніше давалися з труднощами. Хочу якомога швидше відновитися для того, щоби допомогти команді. Дуже чекаю на перший офіційний матч за «Рух». Тому що раніше я не встиг дебютувати. Зараз уже тривають офіційні ігри чемпіонату, приємно було спостерігати за перемогою команди. Я прагну вже нарешті провести свій дебютний матч у Європі».

Нагадаємо, раніше майже рік Едсон перебував у оренді в «Атлетіко Гояніенсе». Контракт із львівським «Рухом» бразилець підписав у січні 2022-го року, після чого готувався до дебюту у складі львівської команди навесні минулого року. Однак через повномасштабне вторгнення Росії в Україну відновлення сезону скасували. Тож у квітні бразильський півзахисник повернувся на батьківщину на правах оренди.

Тепер він повернувся в «Рух» і сповнений бажання зіграти за львівську команду на офіційному рівні. Тим паче, що мрією футболіста, як він розповідав неодноразово, є добре зарекомендувати себе в Європі. І на виступи за «жовто-чорних» він покладає чималі надії.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини