«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО МАТЧУ З «ДИНАМО»

 

«Жовто-чорні» проводять наполегливі тренування в рамках підготовки до поєдинку 21-го туру УПЛ проти київського «Динамо».

Після гри з рівненським «Вересом», яка закінчилася нульовою нічиєю, підопічні Віталія Пономарьова отримали день відпочинку, а з понеділка знову взялися до роботи.

Упродовж тижня футболісти «Руху» отримали від тренерського штабу заняття різної інтенсивності для того, щоби в належному стані підійти до зустрічі з одним із грандів українського футболу.

Зокрема, у вівторок, 11-го квітня, на «жовто-чорних», окрім розминки, роботи на станціях, яку провів тренер із фізичної Віталій Романюка, чекали інтенсивні серії два на два на обмеженому просторі, а також ігрові серії на більшій території.

Загалом, «жовто-чорні» проводили швидкісно-силові тренування, які розбавляли тактичними заняттями, на яких гравці вивчали сильні та слабкі якості майбутнього суперника.

Захисник Богдан Слюбик і півзахисники Марко Сапуга й Едсон пропускають матч із «динамівцями» через перебір жовтих карток. Натомість інший бразилець Бренер Таллес повернувся до загальної групи.

Домашній поєдинок «Руху» проти «Динамо» відбудеться в п’ятницю, 14-го квітня, на «Арені Львів» (початок – о 15:00).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини