«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ З «МЕТАЛІСТОМ 1925»

 

«Жовто-чорні» ведуть активну підготовку до виїзного поєдинку 24-го туру УПЛ проти харківського «Металіста 1925».

Після суботньої нічийної зустрічі на «Арені Львів» з полтавською «Ворсклою» (1:1) «рухівці» отримали один вихідний день, після чого, з понеділка, 1-го травня, відновили заняття, готуючись безпосередньо до наступної гри.

У вівторок, 2-го травня, футболісти попрацювали в тренажерному залі, далі перейшли на футбольне поле, де мали цілу серію різних вправ. Зокрема, під час пасінгу та квадратів відточували індивідуальні взаємодії між гравцями. Також тренери запропонували «рухівцям» ігрові серії з різними завданнями. Після цього зіграли тренувальну гру.

Крім того, особливу увагу приділили теоретичному заняттю та вивченню майбутнього суперника. У зв’язку з насиченістю календаря зрозуміло, що багато часу на підготовку немає, тож необхідно за обмежений проміжок у належному стані підійти до важливого матчу.

У середу, 3-го травня, делегація «Руху» виїжджає до столиці України, де на НТК імені Віктора Баннікова і відбудеться поєдинок проти харківської команди.

Нагадаємо, що гра першого кола в рамках 9-го туру, яка відбулася 23-го жовтня на «Арені Львів», завершилася внічию 1:1. На 33-ій хвилині півзахисник «жовто-чорних» Олексій Довгий відкрив рахунок, однак футболісти «Металіста 1925» врятувалися від поразки на 89-ій – відзначився Артем Габелок.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини