«РУХ» ПІШОВ У ВІДПУСТКУ

Зі середи, 7-го червня, у футболістів, тренерів і персоналу «жовто-чорних» розпочалася відпустка, яка триватиме до 26-го червня.

 

 

У понеділок, 26-го червня, «рухівці» знову зберуться разом і розпочнуть підготовку до нового сезону. Для початку підопічні Віталія Пономарьова пройдуть медогляд, надалі заплановані тренувальні збори, які будуть складатися з декількох етапів. Вони відбудуться на базі футбольного клубу «Рух» (Львів).

За цей період «жовто-чорні» проведуть низку контрольних матчів. Про суперників і дати їх проведення ми повідомимо згодом.

Так само в ці ж терміни готуватиметься до сезону й команда «Руху» U-19.


loading...

6 коментарів

  • С

    Сергій

    8 червня 2023 р., 16:43

    Я хочу привітати нашу команду ФК РУХ з успішним виконанням завдання! Зроблено важливий крок щодо подальшого руху команди вгору турнірної таблиці. Аматори в футболі або закінчили свій проект, або не змогли підвищитись у класі. РУХ завдяки професійному ставленню до футболу тепер один буде репрезентувати Галичину в Українській Премєр Лізі. Я очікую на дуже цікавий сезон!!!

  • С

    Сергій

    8 червня 2023 р., 16:42

    Сезон 2023/2024 повинен стати особливим в історії команди. РУХ здатен вже в новому сезоні за результатом змагань увійти в зону євро кубків. Я в цьому переконаний не дивлячись на досить молодий вік команди! Команда молода і голодна до перемог. В новому сезоні треба виграти в 2 рази більше і програти в 2 рази менше матчів. Що для цього потрібно зробити? Збалансувати команду підсиливши слабкі місця.

  • С

    Сергій

    8 червня 2023 р., 16:41

    Лінія нападу – це найслабша ланка в команді. Климчук - швидше півзахисник ніж нападаючий. Теслюк - ще сирий (працювати і працювати). Непейпієв – ніяк не оговтається від отриманої раніше травми. Карабін – має ігрові проблеми, не створює гольові моменти, грає на чистих м’ячах, не тягне на форварда (я би в інтересах команди попробував його лівим захисником). Квасниці треба бути сміливіше, брати гру на себе, працювати над ударами з обох ніг з 20 метрів. Потрібен нападаючий з дриблінгом та ударами з двох ніг!! А краще 2!!!

  • С

    Сергій

    8 червня 2023 р., 16:40

    Півзахист – 11 гравців. Серед них є пару гравців які вже (в силу різних обставин – індивідуальна майстерність, ігровий інтелект, фізичні можливості) не відповідають рівню команди і завданням, які перед нею будуть ставитися. Думаю, що півзахист зможе достойно пройти чемпіонат. Чекаю, що додасть в грі Столярчук, а також вийдуть з лікарняного О. Федор і Пастух.

  • С

    Сергій

    8 червня 2023 р., 16:39

    Захист. Дідику не вистачає майстерності внизу. Роман буває панікує і не знає що робити. Слюсар на місці центрального захисника так хвилюється, що відчувається через екран телевізора. Веремієнко не вистачає швидкості. Очікую на покращення взаємодії під керівництвом Паньківа у захисті. Завдання на сезон - стати найкращим захистом в УПЛ!

Схожі новини