«РУХ»: ПІДГОТОВКА ДО ДОМАШНЬОГО МАТЧУ ПРОТИ «ІНГУЛЬЦЯ»

 

Футболісти львівського «Руху» ретельно готуються до матчу 25-го туру УПЛ проти петрівського «Інгульця», який відбудеться в понеділок, 8-го травня, о 15:00 на «Арені Львів».

Після повернення з Києва, де в четвер, 4-го травня, «жовто-чорні» зіграли внічию 0:0 з харківським «Металістом 1925», «рухівці» провели відновлювальні заняття. У зав’язку з насиченим календарем вихідного не було.

Надалі гравці львівської команди розпочали готуватися вже безпосередньо до поєдинку проти «Інгульця». Зокрема, в суботу, 6-го травня, футболісти спочатку попрацювали в залі, де виконали силову роботу.

Згодом перейшли на футбольне поле, там пограли в квадрати, також мали ігрові серії невеликими групами й інші тренувальні вправи. Зрозуміло, що тренерський штаб на чолі з Віталієм Пономарьовим чималу увагу приділив тактичним напрацюванням.

Так сталося, що два поєдинки «Руху» й «Інгульця» цього сезону відбуваються в проміжку двох з половиною тижнів. Тож суперники, які зустрічалися в перенесеній грі 10-го туру 19-го квітня в Петровому (1:0 на користь господарів), добре знають один одного. Тому здивувати опонентів важко. Але для обидвох клубів це надзвичайно важлива та принципова зустріч, тому й підготовка «Руху» до понеділкового матчу відповідна.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини