ГРА ЗА 6 ОЧОК: «РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО МАТЧУ З «ВЕРЕСОМ»

 

У суботу, 8-го квітня, на «Арені Львів» «жовто-чорні» приймуть рівненський «Верес» у рамках 20-го туру Української Прем’єр-ліги.

Підопічні Віталій Пономарьова впродовж тижня наполегливо до важливого поєдинку зі сусідом у турнірній таблиці. Футболісти «Руху» прагнутимуть реабілітуватися за поразку в Києві від «Зорі» минулого туру.

ЕДСОН, півзахисник «Руху»: «Так, ми програли минулого матчу, але не повинні опускати руки. Продовжуємо працювати в позитивному настрої, думаємо лише про перемогу в матчі з «Вересом». Необхідно підійти до гри насамперед психологічно сильними. На мою думку, саме це найважливіше».

Під час тренувальних сесій тренерський штаб «Руху» запропонував футболістам тренування з різним ступенем насиченості та варіативності. Гравці виконують різні види вправ і проводять тактичну підготовку, в тому числі й безпосередньо з врахуванням можливостей суперника.

Роман ДІДИК, захисник «Руху»: «Підходимо з максимальним налаштуванням на цю гру, бо, можна сказати, це гра за 6 очок. Дуже важливий матч як для нас, так і для «Вереса». Сподіваємося, що ми виявимося сильнішими. Наш суперник – дуже хороша бойова команда, добре вибігає в контратаки. Протягом тижня під час занять наші тренери знайомлять нас зі сильними та слабкими якостями рівненської команди».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини