ЗАВЕРШАЛЬНІ АКОРДИ ПІДГОТОВКИ ДО «ОЛІМПІКА»

 

Напередодні останнього домашнього матчу в сезоні підопічні Івана Федика провели тренувальну сесію.

Перед заняттям сьогоднішній уродинник Юрій Климчук пробіг символічним коридором, який влаштувала для нього команда. 
 


Олександр ГРИЦАЙ, старший тренер ФК «Рух»: «Це наша традиція – влаштовувати коридори для іменинників та авторів голів. Будемо вважати це своєрідним поштовхом у життя для них. Так, ми вже вирішили завдання на сезон, але на цей матч налаштовуємось дуже серйозно, оскільки це остання домашня гра чемпіонату. 

Чи буде ротація? На поле виходять лише ті, які найкраще готові. На тренуваннях хлопці повинні доводити тренерському штабу, що заслуговують на місце у стартовому складі. 

Роман Санжар – не нова людина для донецького клубу. Мабуть, його поява буде мотивувати суперника. Загалом «Олімпік» – це цікава команда, швидка попереду. Всередині поля там грають мобільні хлопці». 

Тренування було здебільшого спрямоване на роботу з м’ячем та тактичні напрацювання. Окрім вправ на координацію, «рухівці» грали у квадрат та налагоджували ігрові взаємозв’язки. А ще «жовто-чорні» відпрацьовували стандартні положення.
 


Роман Гагун: «Працюємо з позитивними емоціями. Звичайно, тішить той факт, що ми виконали завдання щодо збереження прописки в УПЛ. Все ж прагнемо перемагати в кожному матчі та демонструвати якісний футбол. «Олімпік» – це хороша команда. Так, можливо, їхні останні результати невдалі, але наш суперник грає у добротний футбол. Їм не щастить, тому вони не здобували тих очок, на які претендували. Звісно, будь-яка зміна тренера – це нові емоції для команди. Вони будуть добре налаштовуватися на нашу гру та намагатимуться продемонструвати свої амбіції. Все ж ми будемо грати лише на перемогу. Кожен, хто завтра вийде на поле, буде віддаватися на максимум. Ми прагнемо проявити себе. Впевнений, що за цей сезон ми не показали себе на повну. Зараз команда з кожною грою додає».

У матчі з «Олімпіком» зможе допомогти команді Данііл Кондраков, який попередню гру пропускав через дискваліфікацію. Під питанням залишається участь у матчі Миколи Кухаревича, який відновлюється після травми. А от Олексій Сич точно не зіграє, адже перебуває у лазареті.  
 


Максим Білий, гравець ФК «Рух»: «Вперше за довгий час підходимо до матчу, як-то кажуть, без тягаря, що нам потрібно лише перемога і ніщо інше. Звичайно, це не означає, що на матч з «Олімпіком» ми вийдемо розслабленими. Розуміємо, що це поєдинок із прицілом на майбутнє. Команда здобула впевненість і не програє п’ять матчів поспіль. Ми прагнемо продовжити цю традицію. Щодо зміни тренера в «Олімпіку», то можу сказати, що інколи це впливає позитивно на команду, а інколи навпаки, тому подивимося. В майбутньому я їм бажаю лише успіху, але не в матчі з нами. Для нас головна мотивація – наші вболівальники. Прагнемо завоювати серця львів’ян, щоб на поєдинки «Руху» приходило якнайбільше людей».

Матч «Рух» – «Олімпік» відбудеться вже завтра на «Арені Львів» о 19:00. Придбати квитки на цей поєдинок ви можете за цим посиланням. У прямому ефірі протистояння наживо покаже телеканал «Футбол 1». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини