«РУХІВЦІ» РОЗГРОМИЛИ КАЗАХСЬКИЙ «АКЖАЇК»

«Жовто-чорні» у товариському матчі декласували казахський клуб «Акжаїк». Дубль оформив Кондраков. Також забивали Карабін та Лях.

 

Менше, як за годину після спарингу із сербським «Радом» «жовто-чорні» провели свій наступний товариський матч проти казахського «Акжаїку». Щоправда, на цей поєдинок головний тренер «Руху» Іван Федик виставив інший склад. На полі з перших хвилин з’явилися переважно молоді футболісти «жовто-чорних» за винятком досвідчених Мисака, Ґліхи, Копини та Кондракова. 

Родзинки у це протистояння додавав той факт, що взимку казахський клуб очолив екснаставник «Руху» Володимир Мазяр, який кілька років тому вже працював із «Акжаїком». А ще на цьому поєдинку працювала українська бригада арбітрів на чолі з Олександром Дердо. Представники футбольної феміди нашої країни також проходять підготовчі збори у Туреччині. 

З перших хвилин гри неозброєним оком стало помітно, що клас у львів’ян на порядок вищий. «Жовто-чорні» взяли м’яч під свій контроль та диктували свої умови на футбольному полі. 

Вже на 11-ій хвилині «рухівці» відкрили рахунок. Іван Литвиненко віддав розкішну передачу з лівого флангу у центр карного майданчика на самотнього Кондракова. Данііл розстріляв кіпера казахського клубу.

Згодом «жовто-чорні» змарнували кілька реальних нагод, аби подвоїти рахунок. Все ж під завісу першого тайму «рухівці» видали феєричну п’ятихвилинку, під час якої забили тричі. 

Спершу спрацювала триходівка. Литвиненко віддав на хід передачу Притулі. Остап підключив до атаки Карабіна. Юний нападник влучно пробив у дальній кут – 2:0.

За мить невтомний Карабін розігнав атаку центром поля та віддав асист на Ляха. Ростислав з лінії штрафної площі пробив у дальній кут. М’яч не без допомоги рикошету залетів у ворота «Акжаїку» – 3:0.

Масну крапку в першому таймі поставив Данііл Кондарков, який оформив дубль. Нападник «Руху» зібрав на собі одразу чотирьох захисників «Акжаїку» у карному майданчику суперника та пробив з-під ноги оборонця – 4:0.

По перерві «жовто-чорні» продовжували диктувати свої умови та підтримували інтенсивний темп гри. Забивати свій третій м’яч за поєдинок міг Кондраков. Втім, удар Данііла метрів з 25-ти парирував воротар казахів.

Свій єдиний гол у грі «Акжаїк» забив на 57-ій хвилині. Веремієнко у штрафній площі програв позиційну боротьбу нападнику казахського клубу В’яткіну, який ростріляв ворота Романа Мисака – 4:1.

Особливим це протистояння стало для 16-річного Івана Варфоломєєва, який на 65-ій хвилині замінив Остапа Притулу. Юний півзахисник дебютував за основну команду «жовто-чорних».

До завершення матчу «рухівці» створили ще чимало небезпечних моментів біля воріт «Акжаїку», але підвела реалізація.

У підсумку, 4:1 – надпереконлива перемога підопічних Івана Федика.  

 

«Рух» (Львів) – «Акжаїк» (Уральськ, Казахстан) 4:1 (4:0).

31 січня 2021 рік. Спаринг. Анталія, Туреччина.

Голи: Кондраков, 11, 43, Карабін, 39, Лях, 41 – В’яткін, 57.

Попередження: Варфоломєєв, 80.

«Рух» (Львів): Мисак, Слюсар, Веремієнко, Ґліха, Копина, Литвиненко, Сич, Карабін (ГНП, 65), Притула (Варфоломєєв, 65), Лях, Кондраков. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини