«РУХІВЦІ» ПОВЕРНУЛИСЯ З ВІДПУСТКИ ТА ПРОВЕЛИ ПЕРШЕ ТРЕНУВАННЯ

 

«Жовто-чорні» після місячного відпочинку розпочали тренувальний збір на клубній Академії.

Одразу після приїзду на навчально-тренувальну базу «рухівці» пройшли попередній медичний огляд у лікаря, після чого підопічні Леоніда Кучука провели годинне заняття на полі зі штучним покриттям. 
 


Перед початком сесії наставник «Руху» привітав команду з новорічно-різдвяними святами. Традиційно перше заняття несло більш адаптивний характер. Гравці після розминки грали у квадрати. На сам кінець провели ігрову серію, де футболісти повинні були забити одразу у троє воріт. 
 


 


Не тренувалися з командою одразу кілька гравців «Руху». Андрій Борячук та Данііл Кондраков продовжують процес реабілітації після операцій. Валерій Федорчук працює із фізіотерапевтом за індивідуальною програмою у Сербії, а Таллес Бренер захворів на коронавірус, відтак, залишається на самоізоляції в Бразилії. 

Натомість, у розташування команди із оренди повернулися одразу четверо футболістів: Іван Литвиненко, Віктор Бабічин, Олег Лень та Олег Веремієнко. 
 


Також разом з командою тренувалися двоє потенційних новачків «Руху». З їхнім майбутнім тренерський штаб визначиться за підсумками зборів. 

На першому тренувальному зборі «рухівці» проведуть чотири спаринги 22-го та 29-го січня. Імена суперників повідомимо згодом. 

А вже 31-го січня, «жовто-чорні» вирушать у Туреччину, де проведуть завершальний етап тренувальних зборів перед відновленням УПЛ. 

Більше фото – у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини